Connect with us
Horoscop de weekend 19-20 decembrie 2020. Se schimbă cu 180 de grade situația

Horoscop

Horoscop de weekend 19-20 decembrie 2020. Se schimbă cu 180 de grade situația

Horoscopul de weekend pentru perioada 19-20 decembrie vine cu un mare avertisment și un sfat esențial. Marea Conjuncție cum o numesc specialiștii a planetelor Jupiter și Saturn face aduce spectacol frumos pe cer, dar nebunie totală în viața zodiilor. Astfel după cum sigur ați remarcat deja, lucrurile au luat-o razna de mai bine de o săptămână. Totul merge pe dos. Eclipsele, poziționarea Lunii au adus numai belele. Foarte puține zodii se pot lăuda că n-au simțit presiunile enorme venite de la astre. Hai să vedem ce ne aduce horoscop de weekend 19-20 decembrie.

Se schimbă lucrurile cu 180 de grade, horoscop de weekend 19-20 decembrie

Se schimbă lucrurile cu 180 de grade, horoscop de weekend 19-20 decembrie

Horoscop de weekend 19-20 decembrie, două zile de relaxare sau două zile de foc

2020 a fost anul extremelor și nu se lasă nici măcar pe final de an. Lucrurile nu se îmblânzesc în ultimele zile din decembrie, ba mai mult se complică și încâlcesc. Imaginați-va o apă tulbure, care pe lângă zgomotul de-l produce, mai vine și cu valuri neprevăzute, cam așa am descrie metaforic penultimul weekend din decembrie. Horoscopul de weekend pentru fiecare zodie.

Berbec fii calm…

În toată disperarea ta de a încerca să nu te enervezi și să nu de agiți, nu prea ai de ales. Conjuncția lui Jupiter cu Saturn, agită spiritele exact acolo unde mai era liniște – în familie. Acordă-ți răbdare și înearcă să nu fi impulsiv, energiile produse sunt mai puternice și te trezeștică spui cuvinte care nu mai pot fi retrase. Sfatul pentru weekendul 19-20 decembrie este: adoptă altă strategie. Și fii calm, știu, cam greu să aplici asta.

Citește și: Horoscop 2021 Berbec – bani, sănătate, dragoste. Veștile bune vor veni din primele luni ale anului nou

Taur weekend 19-20 decembrie, calmul dinaintea furtunii

Prea calm, prea multă liniște, prea toate cam pe roate. Profită de cele două zile de weekend indiferent ce trebuie să faci, pentru ca din 21 decembrie până pe 5 ianuarie urmează o perioadă ceva mai grea, se încurcă lucrurile, se ametesc situațiile și te dezechilibrezi mai ușor pentru că vei fi ceva mai sensibil. Furtuna e aproape, pregătește „umbrela”.

Citește și: Horoscop 2021 Taur – bani, sănătate, dragoste. A doua parte a anului nou vine cu surprize

Gemeni înarmează-te cu răbdare și energie

Dacă încă mai numeri zilele până la finalul lui 2020, mai ai puține de numărat, dar multe de îndurat. Dacă mai ai resurse scoate repede din „sertar” calmul și puțina energie rămasă pentru a putea gestiona situațiile care apar precum turbulențele în când zboricu avionul. Vei avea pulsul foarte ridicat și simți stomacul foarte aproape de gât. Ai noroc cu Mercur, care deobicei nu îți este prieten dar majoritatea gemenilor pornesc din acest weekend spre 2021 cu final de probleme.

Citește și: Horoscop 2021 Gemeni – bani, sănătate, dragoste. Schimbări importante în viața gemenilor în primele 3 luni ale anului nou

Rac faci ce faci și tot la trecut te raportezi

A venit weekendul și în loc să faci bradul și să te pregătești de sărbători, decizi ca și pe 19 și pe 20 decembrie să-ți amintești cum a fost, nu să plănuiești cum să fie. Mai toate previziunile de anul acesta, lunare, săptămanale, chiar și în horoscop de weekend ți s-a tot atras atenția că ai rămas de 12 luni în bula vieții tale din trecut. Vei reuși să scapi de starea aceasta doar dacă-ți impui. Profită de peultimul weekend din decembrie și găsește o metodă să speri la viitor.

Citește și: Horoscop 2021 Rac – bani, sănătate, dragoste. Decizii grele pe plan profesional

Leu banii melodie, banii tragedie

N-ai fost de multă vreme într-o situație financiară atât de proastă, dar norocul tău este că în weekend 19-20 decembrie se schimbă cu 180 de grade situația. Pe final de an reușești să pui mâna pe niște contracte care te ajută să scaăi de datorii. Partea bună este ca finalul lui 2020 este și finalul majoritatea problemelor în acest sens. Horoscop 2021 vă spune încă de pe acum că sunteți una din favorizatele zodii ale anului viitor.

Citește și: Horoscop 2021 Leu – bani, sănătate, dragoste. Pentru unii nativi se prefigurează căsătoria

Fecioară gânduri multe și perfide

Te-a epuizat și pe tine săptămâna aceasta și ai nevoie să te descarci cumva de toate problemele acumulate. Ai multe gânduri perfide, sfatul este să nu le aplici pentru că cei din jur pot părea vinovați. Analizează mai bine situația și vezi despre ce este vorba și doar dacă e nevoie dă cuiva peste nas.

Citește și: Horoscop 2021 Fecioară – bani, sănătate, dragoste. Urmează un an liniștit

Balanță familia îți aduce bucurii

Horoscopul de weekend 19-20 decembrie îți transmite numai vești bune, ai tras suficient anul acesta, te-ai implicat mult în viața de familie și e cazul să fii răsfățat pentru toată munca depusă. Familia te va copleși cu surprize și cu multe oferte de ajutor pentru pregătirea celor necesare de Crăciun. Sfatul meu este să îi lași să te ajute și în acest weekend n-ar strica să-ți acorzi puțină atenție.

Citește și: Horoscop 2021 Balanță – bani, sănătate, dragoste. Un an greu pentru această zodie

Scorpion, nu uita de cei dragi

În weekend ar fi bine să faci repede un sondaj personal și să-ți amintești de cei dragi care-ți duc dorul. Mai opreștete din muncă, pune mâna pe telefon și sună-ți familia și prietenii. Îți simt lipsa și chiar dacă aparent ție nu-ți este dor, vei vedea că să stai la o suetă cu cei dragi va fi cea mai bună metodă de relaxare și încărcarea bateriilor pe final de an.

Citește și: Horoscop Minerva 2021 Scorpion. Un an nou cu împliniri pe toate planurile

Săgetător ai nevoie de odihnă

Dacă nu profiți de weekendul 19-20 decembrie, te anunț de pe acum că n-o să mai ai timp pentru tine, până prin februarie. Vor tot apărea situații, drumuri neprevăzute și probleme ce necesită atenție imediată, iar odihna ta va rămâne pe ultimul plan. Adună-te puțin, amână cam tot ce poți și odihnește-te.

Citeste și: Horoscop 2021 Săgetător – bani, sănătate, dragoste. Surprize pentru nativii singuri

Capricorn lasă munca, e weekend!

Dacă nu ești forțat să muncești în acest weekend, ar fi bine să te dedici familiei și ție. Sunt unele lucruri care mai pot aștepta, iar tu știi bine să gestionezi timpul, doar că ai tendința să fii obsedat de job. Fii leneș, da-ți voie să respiri, să te uiți la filme, să citești, pe scurt SĂ TE RELAXEZI.

Citește și: Horoscop 2021 Capricorn – bani, sănătate, dragoste. Cum va fi noul an pentru această zodie

Vărsător alegerea îți aparține

În acest weekend ești una din zodiile care resimte foarte tare valul de energie pozitivă și mai ales negativă, generată de Marea Conjuncție Jupiter – Saturn. Alegerea îți aparține, poți să te lași influențat de probleme și să-ți petreci weekendul rezolvându-le, dar totul va fi în zadar.

Citește și: Horoscop 2021 Vărsător – bani, sănătate, dragoste. Anul nou aduce marea dragoste

Pești ai noroc profită de el

Deodată și deloc programat primești semnale bune în acest weekend 19-20 decembrie, profită de fiecare oportunitate să dai startul noilor proiecte sau noilor oferte care-ți îmbunătățesc esential existența. Pe zona familiei posibil să primești niște vești proaste, dar partea bună este că reușești să găsești rapid soluții.

Citește și: Horoscop 2021 Pești – bani, sănătate, dragoste. Pierderi financiare în anul ce vine

Horoscop de weekend 19-20 decembrie numere norocoase

Daca plănuiești să-ți testezi norocul în acest weekend numerele norocoase ale finalului de săptămână sunt: 19, 20, 1, 2.

Numarul norocos al zilei de sâmbătă 19 decembrie 2020 este 8.

Numărul noroc al zilei de duminică 20 decembrie este 9.

În decembrie 2020, uită-te pe cer, pentru că, foarte probabil, nu vei mai vedea niciodată așa ceva! Dacă ar fi să puteți obseva cerul doar o noapte în 2020, alegeți noaptea de 21 decembrie! Acesta este sfatul pe care îl dau specialiștii de la Observatorul Astronomic București în prezentarea evenimentelor astronomice ale acestui an.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top