Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Scorpion. Un an nou cu împliniri pe toate planurile

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Scorpion. Un an nou cu împliniri pe toate planurile

Horoscop Minerva 2021 Scorpion (23.10 – 22.11). Privire generală.

2021 vorbește despre un an promițător și succes atât în viața personală, cât și în cea profesională. Veți simți că nivelul de creativitate crește pe tot parcursul anului. Deși preferați să lucrați din culise, munca voastră, excelentă de altfel, vă va aduce în centrul atenției.

Personalitatea voastră poate fi ușor atrasă de autoservire și de a face lucrări care să vă perieză vanitatea și orgoliul. Cu toate acestea, este important să lucrați în serviciul altora și să renunțați la vanitate. Din păcate, Eu-l interior vă împiedică să riscați șanse care v-ar putea ajuta să avansați la locul de muncă și acasă.

Aș tinde să afirm că anul 2021 vorbește despre un sezon de auto-descoperire. Veți putea menține legături puternice cu alte persoane fără celebrele voastre lupte pentru dominație. Anul semnalează că este timpul să construiți o rețea de relații pentru afaceri, deoarece veți excela în a obține mai multe în acest fel.

Începeți anul cu idei inovative care vă ajută să generați un venit destul de ordonat, constant și de liniar pentru voi. Când vă ascultați intuiția și vă folosiți de instinct, se poate produce ceva cu adevărat transformator. Veți găsi destul de ușor să vă echilibrați viața personală cu viața profesională datorită impactului lui Venus în Capricorn din 7 ianuarie, ceea ce creează un frumos sentiment de sinergie. Nu este momentul să faceți investiții financiare, așa că țineți-vă banii aproape. Pe măsură ce se intră în februarie, începeți să-i eclipsați pe ceilalți din perspectivă profesională cu Marte în Taur din 4 martie și s-ar putea să descoperți că noi oportunități sentimentale și de carieră încep să apară.

Horoscop Minerva 2021 Scorpion. Horoscop complet

Acesta este un moment bun pentru aceia dintre voi care se luptă cu șomajul, deoarece veți avea multe șanse disponibile. Până în martie însă trebuie să aveți o anumită precauție în ce privește viața sentimentală deoarece puteți fi prinși pe picior greșit și să fiți trădați. Tendința este de a vedea cele mai bune momente – este important să vedeți lucrurile așa cum sunt mai degrabă, decât cum ați dori să fie. Începând cu 6 aprilie, vă veți bucura de o perioadă financiară și profesională excelentă și veți lua decizii financiare foarte înțelepte cu Jupiter, planeta expansiunii aflată în tranzit prin Vărsător.

2021 este un an bun pentru căsătorie sau pentru a intra în relație cu cineva special. Acest noroc fortuit continuă până în luna mai, când finanțele, munca și cariera, par să meargă toate în sens ascendent deși, este posibil să experimentați o pauză în starea voastră de bine și să fiți atrași de singurătate din cauza naturii plictisitoare a lui Venus în Taur. Aceste pauze pot fi transformatoare pentru voi, deoarece aveți nevoie de timp pentru a reflecta și a știi apoi ce este mai bine să faceți de-acum înainte.

Pe măsură ce ajungeți în luna iunie, viața personală capătă un ton fericit și acesta este un moment cu adevărat bun pentru iubire, iar relațiile voastre vor înflori. Din punct de vedere profesional, puteți constata că roadele muncii voastre întârzie. Din punct de vedere mental și emoțional, s-ar putea să vă simțiți puțin epuizați și lipsiți de perspectivă și aveți nevoie de ceva mai multă încredere în sine. În schimb, din iulie, lucrurile încep să meargă bine profesional și financiar.

Acest lucru continuă până în august, cu o perioadă de succes și realizări extraordinare deoarece aduci un amestec de entuziasm și încredere care îi molipsește și pe cei din jur și fac să atrageți abundență și belșug. Există, de asemenea, un număr mare de oportunități pentru aceia dintre voi care caută schimbare. Reușiți în tot ce vă propuneți. Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să se răcească undeva prin septembrie, deci ar trebui să luați decizii rezonabile cu privire la cheltuielile voastre, iar în octombrie este posibil să fiți predispus la riscuri asumate, în special în lumea afacerilor. Pe 6 noiembrie, Mercur se mută în semnul tău și începi să lucrezi cu viteza luminii și chiar dacă vor exista provocări, nu există nimic care să vă poată opri.

Încheiați anul într-o notă puternică: finanțele, viața personală și cariera sunt în ordine. S-ar putea să existe câteva idei care trebuie conexate, dar ce ar fii viața noastră fără puțină culoare? Anul 2021 vă va adânci înțelepciunea, compasiunea și înțelegerea vieții și, pe măsură ce reflectați, veți simți bucurie când vei lua în considerare tot ceea ce ai realizat.

Horoscop Minerva 2021 Scorpion. Trei planete vor avea influență asupra voastră în 2021:

• Marte și Pluto, stăpânii voștri planetari, care vă vor permite să vă mențineți capul deasupra apei și să aveți încredere în voi în perioadele grele și epuizante.

• Neptun care vă va scoate în evidență creativitatea!

Oportunitățile vin cu axa Nodurilor Lunare din casele de bani și două planete în semne de pământ, mă refer la Pluto și la Uranus din Taur, deci sunteți susținuți în mare parte în tot ceea ce încercați anul acesta. Planetele care vor trazita din februarie până în iunie semnul Taurului – Marte, Venus și Soarele pot aduce cea mai bună perioadă a anului tău în ce privește relațiile. În ceea ce privește lucrul la propriile idei sau sentimentul că stăpânești complet situația, trebuie să aștepți până în octombrie până în decembrie.

Limitările se referă la faptul că 2021 este un an ideal pentru a renunța la trecut și a vă moderniza multe din obișnințele de a face lucrurile. Cu cât vă dați seama mai devreme de acest lucru, cu atât viața voastră va fi mai ușoară. Veți provoca conflicte inutile în jurul vostru doar argumentând despre aspecte vechi pe care nu le mai puteți schimba.

Horoscop Minerva 2021 Scorpion Relațional

Anul acesta, în special din februarie până în mai, veți fi și mai duri și nu vă veți teme să întoarceți spatele persoanelor lipsite de calități, conform principiilor voastre, care nu au ce să caute în cercul vostru restrâns de prieteni. Cu toate acestea, vă veți apropia mai mult de frații și de surorile voastre prin hobby-urile pe care le împărtășiți sau prin ieșirile pe care le faceți împreună pe tot parcursul anului. O nouă întâlnire ar putea chiar să vă emoționeze în aprilie și august.

Veți începe anul împlinit în dragoste deoarece veți experimenta pasiunea romantică și veți avea tot ce este necesar pentru a construi o relație fericită și sănătoasă. Puteți chiar să veniți cu planuri pe termen lung ca un cuplu care va consolida în cele din urmă legătura.

Același sentimnt de împlinire îl veți trăi și în prezența copiiilor și prietenilor voștri, dar răsturnările de situație, cum ar fi întâlnirile întâmplătoare cu foști prieteni/prietene sau sentimentele de gelozie, pot risca să amenințe armonia relației. Așa că, în ansamblu, dragostea va fii una pasională fără să devină distructivă.

Pentru nativii Scorpion, dragostea este o aventură intensă și îndrăzneață, ceva în genul totul sau nimic. Căutați profunzimea în relație și în multe feluri, partenera/ul este o oglindă, reflectând propria voastră natură. Învățați foarte mult din relațiile romantice și acest domeniu capătă o semnificație aparte și transformatoare pentru tine. Intuiția voastră este cel mai mare atu atunci când vine vorba de căutarea unui partener, așa că asigurați-vă că ascultați întotdeauna ceea ce vrea să vă spună instinctul. Cu cât vă bazați mai mult pe intuiție, cu atât înțelegerea va fi mai mare.

Aveți tendința de a oscila între extreme, dar la începutul acestui an, veți echilibra romantismul cu alte fațete ale vieții voastre intime cu un efect puternic, pe măsură ce Venus se mută în Capricorn pe 8 ianuarie și acest lucrur vă va ajută să rămâneți echilibrat. Februarie este o lună excelentă pentru a vă îndrăgosti datorită prezenței lui Marte în Taur, dar în martie va trebuie să vă asigurați că urmăriți acțiunea mai degrabă decât să ascultați vorbe, astfel încât să puteți avea o impresie adevărată despre cineva așa cum vă place vouă să fie. Nu lăsați dorința unui ideal să vă orbească și să nu vedeți ce este în fața voastră – nu vă lasați prinși în capcană și să vedeți un potențial numai în adevăr.

Jupiter este până pe 29 decembrie în Vărsător, este un moment bun pentru a găsi un/o parner/o pentru căsătorie, atipic/ă și deși, de regulă nu vă place să vă aventurați în necunoscut, de astă dată s-ar putea să o faceți și chiar să vă căsătoriți dacă nu sunteți într-un mariaj.

Iunie este, de asemenea, o lună deosebit de bună în care puteți percepe dragostea ca perfectă și veți fi cu adevărat fericiți pe măsură ce Venus se mută pe 2 iunie în Rac. Poate că v-ați străduit să aveți relații care simțeau că au nevoie de multă muncă, dar au eșuat. Cu alte cuvinte, vestea bună este că anul acesta toată munca va fi recompensată.
Disputele vor apărea din când în când, ceea ce este normal în toate relațiile. Este important să vă ascultați partenerul și să rezolvați conflictul pe cale amiabilă. În acest fel, relația voastră va reveni pe drumul cel bun mai repede decât dacă ai întoarce spatele și ai pleca. Un lucrur important pentru voi: asigurați-vă că nu vă lăsați duși de vanitate și orgoliu cum aveți obiceiul.

Pentru cei căsătoriți relațiile vor fi intense și acute pe tot parcursul anului. Mariajul va înflori și toate vor fi calme, chiar și atunci când treceți de la o etapă la alta. Comunicați orice disconfort pe care l-ați putea experimenta și care face să vă îndoiți de voi. Comunicarea este importantă în căsătorie, deoarece asigură faptul că partenerii mențin nu doar pacea în cuplu, dar arată că se și cunosc.

Sfârșitul anului vă găsește mulțumiți și prosperi, dar probabil că trebuie să conexați unele lucruri, poate mici argumente sau diferențe de opinie ca lucrurile să fie așa cum doriți. Dar una peste alta, totul va merge bine pentru voi în viață!

Horoscop Minerva 2021 Scorpion Profesional

Superputerea voastră, în toate domeniile vieții, este intuiția sau al 6-lea simț. Scorpionii mai tineri s-ar putea lupta să-l asculte sau să aleagă să-l ignore ori să-l înece, dar odată ce învățați să vă cunoașteți instinctul și cu cât îl ascultați mai mult, cu atât deviniți mai puternici. Începeți anul acesta cu o conștientizare profundă a ceea ce ar fi bine pentru voi în ceea ce privește cariera, cu Venus care se mută în Capricorn pe 7 ianuarie.

Fie că doriți o schimbare de ansamblu sau de décor, fie sunteți cu ochii pe o promoție, inima și sufletul vostru sunt centrate pe ideea că nu puteți da greș. Un Scorpion cu ochii pe premiu nu poate fi descurajat. Echilibrați totul și astfel ceea ce vă împiedică să aduceți prea multă intensitate la masă se va dizolva. Nu aduceți munca acasă și acest lucru vă face să fiți observat ca muncitor.

Pe măsură ce vine luna februarie, deveniți magnetici, cu un impact puternic la locul de muncă – dacă vreți să faceți impresie acum este momentul.

Veți descoperi, de asemenea,că începând cu 6 aprilie că există o mulțime de oportunități care să vă deschidă noi căi de acces către munca ce vă place, odată ce Jupiter tranzitează semnul Vărsătorului și transformă acest domeniu ducând relațiile de muncă într-un zonă care vă permite să manipulați lucrurile cum vreți. Ați manifestat multe opțiuni de carieră și veți excela în oricare dintre ele. Dacă anul acesta vă învață ceva, ar trebui să aveți acel instinct primar, aproape animalic, de a vă verifica în multe împrejurări și de a descoperi ce este mai bine pentru voi. Ar trebui să aveți încredere în acest set de abilități și să îl puneți să lucreze pentru voi, astfel încât să vă puteți îmbunătăți calitățile în anul următor.

Deși tensiunile la locul de muncă s-ar putea să te simtă acut uneori, încercați să rezolvați problemele cu calm, chiar dacă sunteți tentat să ieșți din birou trântind ușa. Veți fi încurajat să găsiți instrumentele potrivite pentru a avea succes. Cu cât crezi mai mult în acțiunile pe care le întreprinzi, cu atât rezultatele vor fi mai bune! Mai mult, veți fi dispus și precis în ceea ce faceți, mai ales când vine vorba despre organizare și gestionare.

În ce privește perspectivele de carieră, veți putea stabili conexiuni puternice atunci când lucrați cu și prin ele. Vorbim acum despre obținerea unei promovări, despre creșterea salariilor și șansa de a vă muta în străinătate. Ați lucrat din greu și meritați să vă schimbați viața. Pentru cei care vreți să căutați altceva pe piața muncii, veți găsi o carieră care vi se potrivește mai bine.

Una peste alta, anul 2021 aduce schimbări mari. Nu uitați, este atât de ușor să te blochezi în ceea ce erai deja obișnuit, dar este important să accepți schimbările pentru a evolua cum îți dorești. Vă veți da seama că riscul este plin de satisfacții. Creativitatea voastră este la vârf și vă va ghida inițiativele pe care le întreprindeți. Veți avea mari satisfacții profesional vorbind.

Horoscop Minerva 2021 Scorpion Finaciar

Astrele vă vor ajuta să vă consolidați sau să vă îmbunătățiți situația financiară. Mulți dintre voi vor avea chiar o creștere substanțială a veniturilor. Dar nu vă culcați pe lauri, nu uitați să profitați de această perioadă norocoasă, apropo de viitor. Este posibil ca anul acesta să cumpărați o casă sau să faceți niște investiții inteligente.

Aveți o înțelegere aproape magică a banilor și a modului cum să îi faceți și este posibil să descoperiți că banii vin la voi în moduri neobișnuite sau din locuri neașteptate. Tendința către extreme poate însemna să câștigați și să pierdeți bani într-o manieră asemănătoare, dar cu un pic de echilibru, puteți elimina orice îndoială în atitudinea voastră față de bani și să faceți lucrurile să funcționeze pentru voi. Ceea ce căutați este abundența și asta veți găsi în acest an.

Când vă acordați la înțelegerea oamenilor, a circumstanțelor și a mediilor fiecăruia, puteți genera un venit destul de mic pentru voi. Începutul anului nu este optim pentru investiții, cu Mercur în Capricorn până pe 8 ianuarie, capacitatea de selecție ar putea fi incertă, așa că ar trebui să evitați acest lucru. Trebuie să aveți această atitudine de prudență până în martie, astfel încât nimeni să nu vă poată înșela financiar. Pe măsură ce trecem în aprilie, începi să simți că este o perioadă financiară puternică, iar Jupiter în Vărsător, tot anul aproape, trimite mici flashuri pe care să le aveți în vedere.

În septembrie lucrurile se răcoresc puțin, astfel încât veți dori să faceți un bilanț al situației financiare din ultima parte a anului, veți constata că sunteți într-o poziție promițătoare. Trecerea lui Mercur în Balanță pe 30 august, vă poate ajuta să obțineți sentimentul de echilibru și de perspectivă. Încercați să achitați toate datoriile și să stabiliți un plan financiar solid. Veți încheia anul într-un mod fericit, profitând la maximum de banii voștri! Amintiți-vă, că atunci când aveți încredere în instinctele voastre, se întâmplă lucruri speciale.

Horoscop Minerva 2021 Scorpion Sănătate

Nu aș spune că vă veți plânge de ceva. Cu toate acestea, din moment ce vei risca mai mult, vei experimenta și un val de adrenalină mai mare. Acest lucru vă va face să vă simțiți epuizați și puteți ajunge ca periodic să vă plângeți de oboseală. Este important să faceți pauze pentru ca organismul și mintea să se odihnească.

De asemenea, ar trebui să vă amintiți să mănâncați sănătos pentru a vă spori energia. Vă veți bucura cal schimbările de anotimp să nu vă plângeți de nimic. Cei care suferă de probleme cronice de sănătate vor simți cum starea interioara se va îmbunătăți. Este posibil să apară probleme minore de sănătate, dar recuperarea va fi rapidă. Ocazional este posibil să fiți anxios, dar odihna vă va ușura.

Horoscopul pentru Scorpion pentru anul 2021 anunță că e posibil să să vă confruntați cu accese bronșice la începutul lunii martie. Nu există provocări majore în acest an, dar multe planete stau acum în așa-numitele sectoare sociale ale temei natale, încurajând excesul și îngăduința. Acest lucru nu îi poate ajuta pe cei care încearcă să piardă în greutate – propria voință o va face.

Chiar dacă în iunie și iulie Jupiter trimite vibrații bune, Saturn va fi slăbit în ce privește semnul vostru și v-ați putea confrunta cu durei de oase și de articulații. Influxurile planetare vor intensifica problemele și vor încetini ritmul, în timp ce Uranus vă va face mai hotărâți și mai curajoși. Acest lucru vă va abate de la cursul vieții normale astfel că va trebui să te luptați cu o energie inegală. Din fericire, Pluto vă va permite să vă recuperați fără probleme și Neptun vă va face mai intuitiv, ceea ce vă va ghida mintea atunci când vine vorba despre sănătatea voastră.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top