Connect with us
Horoscop lunar iulie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii au parte de schimbări majore. Luna iulie le poate aduce un niu membru de familie sau o nouă casă.

Pentru Capricorni, luna iulie începe cu Soarele în casa Parteneriatelor, alături de planetele Marte și Mercur.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Din 6 iulie, Mercur se va muta în zodia Leu, dar în primele zile din săptămână îi va ajuta pe Capricorni, alături de Soare și Marte, să își găsească noi colaborări, să înceapă noi afaceri sau să își extindă afacerile existente.

Din 6 iulie, Mercur în zodia Leu îi va ajuta pe Capricorni să își clarifice situația financiară și dacă e cazul, să își achite datoriile.

Soarele și va rămâne până în ziua de 22 iulie  în zodia Rac și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor, în timp ce Marte va rămâne până în 20 iulie, când se va muta în Leu.

În 22 iulie, Soarele sa muta, la rândul său, în Leu, care este chiar zodia pe care o patronează și va rămâne aici până în 23 august.

Iar în data de 23 iulie va fi Lună Nouă  tot în zodia Leu. Aceasta le poate aduce Capricornilor vești bune privind un credit pe care l-au solicitat sau o bursă la care s-au înscris cu ceva timp în urmă.

Luna Nouă din 23 iulie le poate aduce vești foarte bune privind finanțele partenerului de cuplu, cum ar fi mărirea salariului sau promovarea la serviciu.

În 26 iulie, Mercur se va muta în zodia Fecioară și în sectorul Carierei din astrograma Capricornilor, mobilizându-i pe nativi să își consolideze relația cu actualii colaboratori sau să găsească noi surse venit.

În plan profesional, Capricornii vor fi ajutați de planeta Venus, care se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor, începând din 5 iulie și până la sfârșitul lunii.

Venus îi va ajuta să aibă relații armonioase la serviciu și să atragă un job mai bun sau o promovare la actualul loc de mjncă.

Luna iulie nu va fi lipsită de surprize, dar, pentru Capricorni, cel mai important eveniment va fi Luna Plină din data de 9 iulie.

Luna Plină din 9 iulie va avea loc în zodia lor, unde se află și Pluton, planeta Transformărilor.

Această Lună Plină îi va inspira pe Capricorni să facă schimbările dorite în plan personal sau în plan profesional, cu atât mai mult cu cât, până în octombrie, cariera lor este protejată de Marele Benefic Jupiter.

Multe dintre aceste schimbări se referă și la familie, pentru că în sectorul Familiei și căminului din astrograma Capricornilor se află Uranus, planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate.

S-ar putea ca luna iulie să le aducă nativilor Capricorn un nou membru de familie sau o casă nouă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top