Connect with us
Horoscop lunar iulie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii își extind afacerile sau domeniul de activitate, iar  Venus îi ajută să atragă norocul și iubirea.

Horoscopul lunii iulie anunță că Gemenii vor atrage banii în primele 3 săptămâni, după care vor face investiții, își vor dezvolta afacerile sau își vor extinde domeniul de activitate.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

Până în 22 iulie, Soarele se va afla în zodia Rac, iar în 22 iulie, Soarele se va muta în zodia Leu, unde se află, încă din mai, Nodul Nord (legat de karmă și destin).

Gemenii vor avea un puternic aliat chiar din prima săptămână a lunii: în 5 iulie, Venus, planeta Iubirii, se va muta în zodia lor.

În plus, Mercur, planeta care îi patronează, se va muta, în data de 6 iulie, în zodia Leu și în sectorul Comunicării și Afacerilor din zodia lor, unde va rămâne până în 26 iulie.

Venus le va aduce noroc în iubire, iar Mercur, afaceri și colaborări profitabile.

Iar asta nu e tot: până în 22 iulie, Soarele se va afla în zodia Rac și în casa Banilor din astrograma Gemenilor.

Acolo se va afla, până în 20 iulie, și Marte, planeta Acțiunii. Demersurile Gemenilor, proiectele profesionale și afacerile nativilor vor aduce profit.

Luna Plină din data de 9 iulie le poate aduce Gemenilor o veste foarte bună, legată de o afacere și de profitul obținut.

În același timp, Luna Plină în zodia Capricorn, din 9 iulie, poate aduce și schimbări legate de resursele financiare ale partenerului de viață sau noi parteneri de afaceri.

Important este ca Gemenii să nu fie impulsivi, așa cum îi îndeamnă Marte. Marte le sporește ambiția și încrederea în propriile forțe, dar există riscul ca Gemenii să devină prea insistenți sau prea pretențioși.

Și, pentru că planeta Marte este în sensibila zodie Rac, există și riscul ca Gemenii să reacționeze emoțional și să facă dintr-un refuz „un capăt de țară” sau dintr-o amânare, o adevărată dramă.

Lucrurile se vor schimba după ce Soarele și Marte se vor muta în Leu, o zodie a orgoliului, puterii, ambiției și succesului.

Mutarea Soarelui în zodia Leu în data de 22 iulie îi va face pe Gemeni și mai activi, dar și mai dornici de a se implica în mai multe proiecte, de a ieși în lume și de a se promova.

Iar Luna Nouă din data de 23 iulie le poate aduce ocazii concrete în acest sens. De exemplu, Gemenii pot fi invitați la evenimente la care vor lua parte viitori colaboratori sau angajatori.

Ultima parte a lunii iulie va cuprinde, pentru Gemeni, numeroase călătorii sau întâlniri prin care își vor putea extinde activitatea sau cursuri de perfecționare sau schimburi de experiență.

Prezența Soarelui în zodia Leu și în sectorul Comunicării din astrograma Gemenilor va influența și relația de cuplu a acestora, alături de Venus și Jupiter.

Venus va rămâne în semnul Gemenilor   până la sfârșitul lunii, iar Jupiter se va afla în casa Iubirii din astrograma lor.

Această combinație astrală va încuraja comunicarea în cuplu și atenuarea eventualelor tensiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top