Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii trebuie să evite conflictele pentru a nu-și anihila șansele și succesul. Marte îi face aroganți și irascibili.

Scorpionii încep luna iulie cu Soarele în zodia Rac și în „casa Străinătății” din astrograma lor, alături de planetele Marte și Mercur.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

În data de 22 iulie, Soarele se va muta în zodia Leu, unde va rămâne până în 23 august și va muta atenția Scorpionilor de la călătorii și studii, la carieră.

În primele 3 săptămâni, Scorpionii vor călători sau vor păstra legătura cu rude și prieteni din străinătate, iar cei care își doresc să lucreze în altă țară pot primi oferte avantajoase.

În ultima parte a lunii, după data de 22  iulie, Scorpionii se vor concentra pe carieră, pe reputație și statut social și profesional.

Succesul lor va depinde foarte mult de atitudinea pe care o vor avea față de cei din jur.

Marte îi poate face aroganți sau irascibili, nu doar cu colegii, ci și cu șefii sau cu reprezentanții unor autorități sau instituții.

Ar fi bine ca Scorpionii să evite conflictele pentru a nu-și anihila, singuri, șansele și succesul.

În 5 iulie, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia Gemeni și le va aduce Scorpionilor noroc prin alții.

Venus va sta în Gemeni până la sfârșitul lui iulie și le va purta noroc nativilor care încearcă să obțină credite sau sponsorizări și celor care vor să demareze parteneriate de afaceri împreună cu partenerul de viață.

În 9 iulie, va fi Lună Plină în zodia  Capricorn și în casa Comunicării, contractelor și călătoriilor din astrograma Scorpionilor.

Luna Plină le poate aduce nativilor Scorpion un nou contract de muncă sau invitații la evenimente profesionale unde se pot împrieteni cu oameni influenți.

În plan financiar, Scorpionii trebuie să nu uite că, până în 25 august, casa Banilor din astrograma lor este influențată de tranzitul retrograd al planetei Saturn.

Asta înseamnă că nu le va ușor să obțină onorariul dorit sau că banii le vor intra în cont cu întârziere sau că anumite cheltuieli urgente le vor da planurile peste cap.

Dar din data de 26 iulie, după ce planeta Mercur va ajunge în sectorul Prietenilor din astrograma lor, Scorpionii vor fi ajutați de prieteni să își rezolve problemele.

Iar ajutorul va viza și afacerile sau resursele financiare ale nativilor.

În plan sentimental, Scorpionii trebuie să dea dovadă de prudență: Neptun retrograd le poate aduce dezamăgiri în iubire, dacă nativii își idealizează partenerul sau dacă își fac planuri de viitor prea devreme.

Dar, între 5 și 31 iulie, Venus se va afla în casa Intimității și senzualității din astrograma lor, aducându-le pasiune și afecțiune în relația de cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top