Connect with us
Horoscop lunar iulie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iulie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop lunar iulie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii se implică în mai multe proiecte. Din 22 iulie, apare un nou partener de afaceri sau de viață.

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Vărsător pune accent mai întâi pe viața profesională, iar din 22 iulie, pe relațiile și parteneriatele nativilor.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop TaurHoroscop GemeniHoroscop RacHoroscop LeuHoroscop FecioarăHoroscop BalanțăHoroscop ScorpionHoroscop SăgetătorHoroscop CapricornHoroscop VărsătorHoroscop Pești

În primele 3 săptămâni ale lunii iulie, atenția Vărsătorilor se va îndrepta spre profesie, Soarele și planeta Marte   djnamizând acest sector.

Vărsătorii vor avea mult de muncă la serviciu sau își vor găsi un job suplimentar sau vor începe o afacere personală, în paralel cu actualul loc de muncă.

Marte le va da multă energie și există riscul ca Vărsătorii să se implice în prea multe proiecte, iar sănătatea lor să aibă de suferit din cauza stresului sau a epuizării.

În ceea ce privește sănătatea, nativii pot fi interesați, în această perioadă, să își schimbe stilul de viață și dieta și să facă sport.

În 6 iulie, planeta Comunicării și a Afacerilor, Mercur, se va muta în zodia Leu și îi va ajuta pe Vărsători să elimine eventualele probleme de comunicare din cuplu sau să își îmbunătățească relațiile de colaborare cu colegii de serviciu.

În data de 9 iulie va fi Lună Plină în zodia Capricorn, care le poate aduce Vărsătorilor informații interesante legate de cineva apropiat sau de posibile afaceri ori proiecte profesionale în care ar putea să se implice.

În 20 iulie, Marte se va muta în semnul de foc al Leului și le va da Vărsătorilor mai multă încredere în propriile forțe și îi va împinge de la spate să ia atitudine, să spună ce nu le convine, să își apere interesele sau să facă primul pas în orice relație de cade sunt interesați.

În 22 iulie, Soarele se va muta în zodia Leu, alături de Marte, Mercur și de Nodul Nord.

Luna iulie le va aduce Vărsătorilor schimbări majore în parteneriate și mulți nativi îșinpot întâlni, acum, sufletul-pereche.

Ziua de 23 iulie poate fi semnificativă în acest sens pentru că atunci va fi Lună Nouă în Leu.

În jurul acestei date, poate să apară un nou partener de viață sau poate avea loc un eveniment care să transforme total actuala relație de cuplu.

Și relațiile de colaborare sunt vizate de această energie aducătoare de schimbări: apar noi colegi sau noi colaboratori.

Unii dintre ei pot fi din străinătate, pentru că sectorul Străinătății din astrograma Vărsătorilor este influențat, până în octombrie, de Marele Benefic Jupiter.

În ceea ce privește viața sentimentală, Vărsătorii sunt norocoși: între 5 și 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, se află chiar în casa Iubirii din astrograma lor.

Vărsătorii se pot îndrăgosti sau pot reface armonia în relația de cuplu existentă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top