Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Balanțele trebuie să fie mai selective în ceea privește persoanele cu care își petrec timpul sau cu care colaborează.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Balanță le cere nativilor care pleacă, luni, la drum, să verifice, înainte, toate detaliile legate se cazare și transport.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești
Surprizele neplăcute pot să apară chiar și în cazul unor călătorii sau evenimente cu caracter profesional.
Marți, Balanțele trebuie să rezolve, la serviciu, probleme „lăsate baltă” de colegi, dar recompensele vor veni mai rapid decât speră și le vor depăși așteptările.

Miercuri, Luna va intra în zodia Gemeni, unde se află și Venus, planeta Iubirii, care le patronează, de altfel, pe Balanțe.

Pentru Balanțe, echipa Lună-Venus poate aduce o Iubire adevărată de peste mări și țări.

Balanțele care au o relație ar putea pleca miercuri sau joi într-o călătorie în străinătate împreună cu persoana iubită.

Joi, 20 iulie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Leu și le va mobiliza pe Balanțe să facă pașii necesari pentru a se promova cu adevărat și pentru a obține succes în carieră.

Iar ziua de vineri, când Luna va intra în zodia Rac și în casa Carierei din astrograma Balanțelor, le poate aduce acestora o confirmare oficială a succesului (un premiu, o promovare, un job mai bun etc).

Sâmbătă, 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu, unde se află, încă din luna mai, Nodul Nord, legat de karmă și destin. Mai mult, duminică, 23 iulie, va fi Lună Nouă în zodia Leu.

Pentru Balanțe începe o perioadă de mari schimbări în ceea ce privește anturajul, cercul de prieteni și rețeaua profesională.

Balanțele trebuie să fie mai selective în ceea ce privește persoanele cu care își petrec timpul și să folosească la maximum oportunitățile de promovare. Iar când acestea nu apar, trebuie să le provoace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top