Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - SĂGETĂTOR. Previziuni detaliate pentru nativii Peşti în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Săgetătorii mediază relația dintre părinți și partener. La serviciu, au probleme, dar și protectori.

Horoscopul săptămânii 17-22 iulie pentru zodia Săgetător începe cu tensiuni în familie și probleme în cuplu.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești
Luni, Săgetătorii ar putea fi nevoiți să medieze relația dintre părinții lor și partenerul/partenera de viață, tensiunile fiind legate de un obiect de valoare sau de o sumă de bani.

Marți, problemele se mută în viața profesională: eșecul unui proiect ar putea fi pus în cârca nativilor Săgetător, cu implicațiile financiare corespunzătoare.

Din fericire, Săgetătorii au protectori importanți, iar aceștia vor interveni la momentul potrivit, astfel că li se va face dreptate.

Miercuri, Luna va intra în zodia Gemeni și în casa Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor, unde se află și Venus, planeta Iubirii.

Joi, Luna și Venus vor forma o așa-numită „conjuncție”, acționând în echipă. Astfel, astrele au pregătit pentru Săgetători și două zile de armonie în cuplu și noroc în iubire.

Tot joi, 20 iulie, planeta Marte va intra în zodia Leu, unde va rămâne până în septembrie.
Marte în Leu va amplifica spiritul de aventură al Săgetătorilor și dorința lor de a se informa, de a învăța lucruri noi și de a călători.

Vineri, Săgetătorii vor trece prin situații care le vor testa disponibilitatea de a-i ajuta pe alții și mai ales de a se implica în viața celor față de care sunt responsabili (în special copii, partener se viață, părinți, dar și angajați).

Sâmbătă, 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și în casa Străinătății din astrograma Săgetătorilor.
Tot aici va avea loc și Luna Nouă din data de 23 iulie.

Astfel, wekend-ul le poate aduce Săgetătorilor vești de la cineva drag de departe sau șansa unei călătorii în străinătate.

Iar prezența planetei Mercur în zodia Leu, alături de Soare, de Lună și de planeta Marte poate însemna și începutul unei colaborări cu cineva din altă țară.

În plus, Mercur în Leu îi poate motiva pe Săgetători să învețe o limbă străină. Viața e plină de surprize și s-ar putea ca Săgetătorii să folosească, mai devreme decât s-ar aștepta, ceea ce învață acum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top