Connect with us
Horoscop Oana Hanganu săptămâna 20-26 noiembrie 2017 - FECIOARĂ. Previziuni detaliate pentru nativii Peşti în următoarea săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Fecioarele se pot trezi cu o avalanșă de reproșuri „servite”, din cauza geloziei, de partenerul de viață.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Fecioară le cere nativilor să nu își facă iluzii privind o colaborare profesională cu cineva din străinătate.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești
Dacă luni sau marți primesc vreo ofertă de afaceri sau de muncă, nativii trebuie să verifice informațiile primite și seriozitatea posibilului angajator sau colaborator.

Marți, Fecioarele pot planifica o călătorie în străinătate, alături de persoana iubită, mai ales că au șanse mari să primească o mărire de salariu sau alte bonusuri care vor spori, considerabil, bugetul familiei.

Miercuri, Fecioarele au succes la serviciu sau sunt admirate și curtate la evenimentele la care vor participa.

Dar dacă, la respectivele evenimente, sunt însoțite de partenerul de viață, ar fi bine să nu provoace gelozii sau suspiciuni.

Riscul unor certuri în familie din cauza geloziei este foarte mare joi, mai ales după ce planeta Marte va intra în zodia Leu.

Fecioarele se pot trezi cu o avalanșă de reproșuri „servite”, din cauza geloziei, de partenerul sau partenera de viață.

Vineri, Fecioarele își vor face noi prieteni prin intermediul rețelelor sociale și al internetului, iar sâmbătă, vor avea nevoie de odihnă și de relaxare.

Tot sâmbătă, 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu, declanșând, pentru Fecioare, o perioadă foarte bună pentru rezolvarea problemelor din trecut, pentru clarificarea planurilor de viitor și pentru găsirea unor susținători și protectori.

Luna Nouă de duminică, 22 iulie, le poate aduce vești foarte bune în acest sens, dar Fecioarelor li se recomandă să nu vorbească prea mult despre planurile și proiectele lor.

Acum Fecioarele trebuie să se pregătească intens pentru perioada în care Soarele va străluci în zodia lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top