Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Gemeni

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Gemeni. Gemenii se îndrăgostesc la locul de muncă ori au admiratori  printre colegi. Ce le aduce noroc în iubire?

Pentru Gemeni, ziua de sâmbătă, 20 mai, este cea mai importantă  din această săptămână. În 20 mai, Soarele intră în zodia lor și începe o perioadă cu multe șanse și realizări pentru ei.

Până atunci, Soarele aflat în zodia Taur   îi ajută pe Gemeni să rezolve probleme din trecut și să facă planuri de viitor.

Și intrarea planetei Mercur în zodia Taur, în ziua de 16 mai, îi ajută pe Gemeni să anuleze probleme mai vechi, cum ar fi eventualele conflicte cu foști colegi,  datorii ce trebuiau achitate sau documente care ar fi trebuit redactate.

Și tot „motivați” de Mercur aflat în Taur, Gemenii pot pleca într-o călătorie pe care au amânat-o din diferite motive. În săptămâna asta, cele mai potrivite zile pentru călătorii sunt marți, miercuri și joi.

Luna se va afla atunci în zodia Vărsător și în sectorul „legăturilor cu străinătatea”, iar Gemenii pot pleca „peste hotare” sau pot găsi  oferte foarte avantajoase pentru vacanță ori concediu.

Ziua de miercuri este favorabilă și Gemenilor care susțin examene sau interviuri pentru angajare, iar ziua de vineri poate veni cu o neașteptată ofertă de muncă sau cu o propunere de afaceri venită din partea unui coleg.

De altfel, până la sfârșitul lunii mai, Gemenii pot avea succes cu  proiecte profesionale derulate împreună cu persoane pe care le cunosc de mult timp și in care au încredere.

Important este să nu se implice în prea multe pentru că există riscul ca ei să nu mai reușească să le ducă la bun sfârșit pe toate. Gemenii au, oricum, această tendință, amplificată de prezența planetei Marte („planeta Acțiunii”) în zodia lor.  Iar,  sâmbătă, alături de Marte va veni și Soarele.

Și Gemenii vor dori să „cucerească lumea”. Contează, însă, cu cine vor pleca la drum iar Saturn, aflat în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma lor, le atrage atenția asupra unor colegi nu tocmai corecți sau prieteni nu întotdeauna sinceri și dezinteresați.

În ceea ce privește viața sentimentală a Gemenilor, surprizele sunt legate de „rețeaua lor profesională”: Gemenii află că au admiratori printre colegi sau își dau seama că s-au îndrăgostit de un șef sau de un colaborator.

Jupiter retrograd le cere, însă, prudență în astfel de situații. Și pentru a atrage norocul în iubire, Gemenii ar trebui să poarte un pandantiv din cuarț roz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top