Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Pești - Ai multe frământări

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii care fac primul pas spre cariera dorită au succes. Internetul poate fi sursa lor de informare și de noroc.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Pești anunță noi oportunități profesionale, șansa de a călători sau posibile colaborări cu persoane din alte țări, dar și interes pentru dezvoltare personală și spiritualitate.

Luni, 18 decembrie, va fi Lună  Nouă în Săgetător. Aceasta va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Peștilor, aducând noi șanse de afirmare, vești bune legate de promovarea la actualul loc de muncă, oferte de colaborare interesante sau schimbarea domeniului de activitate.

Totuși, pentru că Mercur va fi retrograd la momentul de Lună Nouă, nativilor li se recomandă să nu ia nicio decizie și să nu semneze niciun contract înainte de 23 decembrie.

Atunci, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 11 ianuarie 2018.

În Săgetător se va afla, dar numai până în prima zi de Crăciun, și planeta Venus. Aceasta va influența relațiile Peștilor cu șefii și colegii, va aduce armonie la locul de muncă și, pe unii nativi îi va ajuta să își găsească sufletul-pereche fie la serviciu, fie într-un alt context profesional.

În plus, și în această săptămână, Peștii pot beneficia de prezența planetelor Marte și Jupiter în casa Străinătății din astrograma lor. Marte este planeta Acțiunii, iar Jupiter, Marele Benefic.

Toate aceste aspecte creionează un cadru favorabil nativilor care doresc să lucreze sau să se mute definitiv în străinătate. Acum, înainte de Sărbători, ei ar trebui să facă primul pas spre împlinirea visului lor.

De exemplu, acum ar putea să-și completeze CV-ul pentru a-l trimite, dupa 23 decembrie, firmelor pentru care sunt interesați să lucreze.

Internetul poate fi salvarea sau sursa lor de informare și chiar de noroc. Iar asta, în special după data de 20 decembrie. Atunci, Saturn, „profesorul zodiacului” va ajunge în zodia Capricorn și în casa Prietenilor din astrograma Peștilor.

Saturn va rămâne în Capricorn până în anul 2020 și va produce mari schimbări în cercul de prieteni și în rețeaua profesională a nativilor.Pești.

Dar, în același timp, le va atrage atenția nativilor asupra importanței pe care o au socializarea și internetul. Iar Peștii care vor folosi timpul petrecut pe internet pentru informare și promovare vor avea numai.de câștigat.

Iar intrarea Soarelui în zodia Capricorn în ziua de 21 decembrie poate fi un moment important, în care nativii Pești ar putea găsi oferte de muncă sau de colaborare care să le atragă atenția sau ar putea să  cunoască persoane din alte țări, care să le devină, în timp, prieteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top