Connect with us
Horoscop Minerva 15 - 21 februarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Pești

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 pentru zodia Pești. Află previziunile făcute de astrolog special pentru tine, pentru fiecare zi în parte.

Cu toții avem o multitudine de fațete ale personalității, pe care le folosim atunci când suntem în prezența unor oameni diferiți. Limitele personalității tale de zi cu zi își pierd distinctivitatea și ești liber să acționezi și să joci multe roluri. Partenera/ul ta/tău poate aprecia faptul că vezi câteva părți diferite ale sale, așa că fii îndrăzneț și arată-i din ce ești făcut.

Pe de altă parte, va fi o săptămână foarte emoționantă pentru tine. Asigură-te că practici îngrijirea de sine și îți acorzi spațiu pentru odihnă. Miercuri, Venus în Vărsător face un pătrat cu Marte în Taur, creând câteva probleme majore de comunicare. Dacă pur și simplu nu reușești să transmiți mesajul, fă un pas înapoi și asumă-ți o anumită intimitate până când poți vorbi din nou clar.

Conjuncția Mercur-Jupiter de la sfârșitul săptămânii, te ajută să reduci inhibițiile suficient de mult timp pentru a arăta cuiva de are îți pasă cu adevărat, ce poți și cine ești. Deși știi cum să creezi o atmosferă cu adevărat romantică, ești în regulă să păstrezi lucrurile platonice și acum. Notează-ți cum te simți, astfel încât să îți amintiți detaliile.

Joi, în sectorul intimității sesizezi prezența unei energii ciudate. Pe de o parte, acest lucru aduce oportunități pentru întâlniri de destin și sentimente care se trezesc la viață, dar, pe de altă parte, poate aduce, unele dureri trecute și dorința de autoizolare. Ai grijă să nu îți faci rău. Creează, cufundă-te în tine și creează.

Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc sâmbătă și duminică, când Marte face sextil cu Neptun în semnul tău. Apectul aduce speranțe pe măsură ce faci planuri de viitor. Ești o persoană atrăgătoare, și vei transmite un magnetism aparte. Să nu te mire dacă atragi priviri admirative când treci pe stradă. Povestea ar trebui să meargă foarte bine pentru tine. O întâlnire fierbinte cu actualul partener ar putea avea loc seara. S-ar putea să te simți, de asemenea, cum mai spuneam, deosebit de inspirat. Consideră acest lucru un dar din partea Universului și folosește-l.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Pești. Relațional

Combinația Jupiter-Mercur din prima parte a săptămânii, te ajută să scapi de timiditate suficient de mult încât să ai putere să-ți faci cunoscute sentimentele. Chiar dacă partenera ta nu te aprobă, măcar poți spune că ai încercat să faci totul.

Sâmbătă și duminică, stăpânul tău planetar, Neptun face un sextil cu Marte din Taur. Imaginația ta debordantă se dezlănțuie cu gânduri obraznice, seducătoare, dar ai curajul să le urmărești indiferent care vor fi repersusiunile în viața reală? Eu zic că da, tu ai însă ultimul cuvânt!

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Pești. Profesional

Nu lăsa prea multe pe seama birocrației. Îți strică șansele de a duce la bun sfârșit un proiect de afaceri. Problemele de legalitate pot bloca șansa de a obține atât cât ai sperat. Fii răbdător și fă ce poți între timp. S-ar putea să fii implicat în diferite acțiuni la locul de muncă care par o pierdere de timp și de energie. Rămâi cu picioarele pe pământ și nu te abate de la ce ți-ai propus.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Pești. Finanaciar

În această săptămână te gândești cum să începi activitatea. Aspectele afectează casele de comunicare și gândire, precum și pe cea relațională. Universul îți cere să devii mai matur în gândire și să fii prudent cum îți exprimi ideile. Când îți asumi un nou rol, banii urmează inevitabil.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Pești. Sănătate

Când nu ești sigur ce simți, mai bine muțcă-ți limba. Majoritatea oamenilor se tem de „tăcerile tale incomode”. A avea un regim bine dozat, este un mod minunat de a evita să te regăsești în situații limită. Gândește-te la ceea ce trebuie să faci pentru sănătatea ta, cum ar fi consumul de mese proaspete și regulate, mișcare și vobește mai puțin.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top