Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Pești. Începe o perioadă cu oportunități

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru Zodia Pești. Începe o perioadă cu oportunități

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Pești în săptămâna 8 – 15 februarie  Și tu observi schimbarea de energii pe care o aduce Luna Nouă din Vărsător și Noul An Lunar. Vezi previziunile complete.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd din Casa a 12- a intuiției. Astăzi, porți conversații profunde și mai clarificatoare cu oamenii. Poți citi printre rânduri, precum și transmite punctul tău de vedere, mai clar. Este o zi bună pentru a face planuri cu alții pentru viitor.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 4-a a familiei, marți. Ai idei despre cum ar fi locuința ideală. Acum poți spune aceste lucruri și membrilor familiei sau colegilor de cameră. De asemenea, este un moment bun pentru a vorbi despre împărțirea sarcinilor casnice sau poate căutarea unui nou loc de muncă.

Miercuri, Mercur face un pătrat cu Marte în Taur aflat în Casa a 3-a a comunicării. Astăzi, mintea ta se mișcă repede și, din această cauză, ai putea deveni sarcastic sau argumentativ. Fii precaut cu privire la exprimarea propriilor opinii către șefi sau persoane cu autoritate. Ești capabil să-ți aperi ideile, dar ai putea ajunge să te lupți și nu este o soluție.

Luna nouă din Vărsător de joi, 11 februarie o aduce pe Venus în conjuncție cu Jupiter. Astăzi este o zi bună pentru a te răsfăța cu lucruri care îți plac. Acestea ar putea include filme, ciocolată sau masajul picioarelor. Este și o zi norocoasă pentru asumarea riscurilor și contactarea oamenilor interesanți.

Anul Nou Lunar începe vineri. Mercur face o conjuncție cu Venus. Astăzi, ești popular printre prieteni și cunoscuți. Dacă faci parte dintr-o organizație, este o zi bună pentru a arunca prosopul în ring și a candida la prima funcție. Dacă ești în căutarea dragostei, intră pe site-urile de întâlniri online.

Sâmbătă, Marte în Taur face un sextil cu Neptun din semnul tău. Ai putea primi, în sfârșit, un răspuns pe care îl aștepți de ceva vreme. S-ar putea să fii nerăbdător să semnezi contractul, dar aceasta nu este cea mai bună energie pentru a evalua clar detaliile unui contract. Amână pentru o altă zi pentru a putea analiza detaliile înainte de a semna.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Pești. Relaţional

Cei căsătoriți vor petrece ceva timp reconsiderându-și sentimentele unul față de celălalt. Vei dori chiar să îi cumperi soțului / soției un cadou. Fă acest lucru, și vei avea satisfacții din toate punctele de vedere! Dacă ești într-o relație vei găsi cuvinte de leac care să rezolve problemeleinerente. Persoanele divorțate pot găsi pe cineva printr-un serviciu matrimonial online.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Pești. Profesional

Este săptămâna perfectă pentru a evita să amâni lucrările de pe birou. Cu toate acestea, nu îți face griji, deoarece vei obține un ajutor atât de necesar de la colegii de muncă, ceea ce îți va ușura munca. Studenții se vor descurca deosebit de bine în această săptămână, deoarece vor trece examenele cu brio. S-ar putea chiar să se gândească la angajarea cu jumătate de normă.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Pești. Financiar

O săptămână bună și profitabilă care îi are în vedere pe cei care investesc în piața de capital, într-un teren sau într-o casă. Cu toate acestea, la jumătatea săptămânii ai putea primi vești proaste. Pentru a minimiza pierderile, cere ajutor de la experți. Ia decizii financiare importante așa cum simți dar și cum ești sfătuit să o faci și fii sigur că nu vei întâmpina pierderi prea mari.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Pești. Sănătate

Fă tot ce poți pentru a te menține în formă atât mental cât și fizic. Așteaptă-te la unele schimbări bune pe planul sănătății. Practicând în mod mișcarea, ții bolile la distanță și rămâi activ pe tot parcursul săptămânii. Acesta este momentul în care ajungi să te bucuri de beneficiile unei sănătăți de fier. Fă sport cu prietenii și vei fi sănătos și fericit.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top