Connect with us
Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești

Ai putea să fii în dificultate financiară săptămâna aceasta, fie din cauza unei legate de o proprietate, a unor datorii sau a altor probleme nerezolvate. Controlul obiceiurilor în ce privește cheltuielile, este un semn de maturitate și de creștere și pentru tine. Vei lua decizii financiare mai bune.

În ceea ce privește viața personală, s-ar putea să te simți distras și copleșit pentru că nu poți dărui mai mult timp celor dragi. Sentimentele împrăștiate pot face dificilă angajarea sau concentrarea pe ceva anume. Dacă sarcinile de serviciu ți se par copleșitoare, atunci împartele în secțiuni mai mici, împarte sarcini și altora și micșorezi astfel totul în bucăți gestionabile și poți finaliza ceea ce începi.

Poți realiza multe lucruri atunci când îți pui mintea la contribuție. Există în tine un instinct puternic, de războinic, aprins și gata de luptă. Lasă grijile la ușă, pentru că nu este nevoie să eziți în ce faci. Fii puternic și amintește-ți că cel mai bun mod de a conduce este să mergi în spatele oamenilor.

Ești destul de sigur de tine și stăpânești multe lucruri, cu excepția unuia. Când vine vorba de sentimente, te simți un pic nesigur și inadecvat. S-ar putea să nu fii decis cum să procedezi. Există un puternic îndemn de a prelua conducerea, dar și tendința de a încetini lucrurile și de a-i lăsa pe alții să preia controlul. Descoperă-ți nevoile înainte de a face planuri pe termen lung cu cineva.

Miercuri aduce nevoia de securitate emoțională și dorința unei baze solide cu Marte în Gemeni în sectorul familiei. Fie te gândești să cumperi o casă, să te muți înapoi cu familia sau să te ocupi de viața privată. Important este că ai în minte doar viața domestică. Perioada însă poate provoca mult stres și anxietate, așa că asigură-te că ești atent și la îngrijire de sine.

Joi poate aduce o descoperire majoră atunci când Mercur face conjuncție cu Luna și cu Jupiter în Vărsător. Lucrurile bune te găsesc în cele din urmă și plătesc pe măsură. Continuă să te concentrezi asupra vindecării interioare și Universul va face restul. Și nu uita să practici în continuare, îngrijirea de sine!

În cele din urmă, săptămâna se încheie cu Pallas care intră în semnul tău, duminică. Acest asteroid aduce oportunități de a arăta curaj emoțional. Fă ce simți și lasă creativitatea să iasă la lumină. Nu îți fie teamă să trăiești o viață boemă. Orice este posibil.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești Relaţional

Unii dintre voi ar putea medita asupra direcției pe care o ia viața lor sentimentală. Dacă ești singur și nu există nimeni în viața ta, poți întâlni pe cineva special și chiar să te îndrăgostești. Săptămâna este considerabil mai bună pentru cuplurile căsătorite, întrucât acestea vor fi capabile să-și rezolve diferendele, în cele din urmă, spre satisfacția și mulțumirea tuturor celor implicați.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești Profesional

Nu vei avea probleme însă pe frontul de lucru. Vei folosi acest timp în avantajul tău și vei realiza toată munca la timp. Ai să închei toate lucrările amânate sau în așteptare și îți vei impresiona șefii și colegii. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent în timp ce ai de-a face cu colegi mai cârcotași. Este posibil ca greșelile și neînțelegerile să fie la ordinea zilei.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești Financiar

Săptămâna aceasta evită să îți pierzi cumpătul pe cât posibil. Gândește-te cu atenție înainte de a lua orice decizie în ceea ce privește proprietatea. Renunță la ideea de a o vinde până la o dată ulterioară, când poate aduce un preț mult mai bun. Cere sfatul unui expert imobiliar sau financiar, înainte de a efectua investiții. Fii atent la orice cheltuială. Dă cea mai bună utilizare banilor câștigați din greu.

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 Pești Sănătate

Durerile de cap care revin te pot doborî și pot afecta negativ și celelalte aspecte ale vieții. Nu te confruntați de multe ori cu probleme de sănătate, deoarece, de obicei, ai grijă de sănătatea ta, dar din cauza unor influxuri astrale tensionate, te confrunți cu unele probleme de sănătate, cum sunt amintitele dureri de cap.

Citește Horoscop Minerva 8-15 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top