Connect with us
Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018 Oana Hanganu. Leii sunt luați prin surprindere

Știri

Horoscop săptămânal 25 iunie – 1 iulie 2018 Oana Hanganu. Leii sunt luați prin surprindere

Horoscop săptămânal 25 iunie -1 iulie 2018 Oana Hanganu. Marte retrograd, Luna Plină în Capricorn, Mercur în zodia Leu! Află cum sunt influențate zodiile.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR | PESTI

Berbecii trebuie să aleagă momentul potrivit dacă vor să vorbească despre bani. Altfel, în cuplu, vor ”sări scântei”. În carieră, unii culeg roadele, alții se gândesc la mari schimbări.

Taurii s-au săturat să rezolve, singuri, problemele administrative și gospodărești, dar, când cer ajutorul, trebuie să nu uite că ”tonul face muzica”. Regula este valabilă și în relațiile de muncă.

Gemenii care au de susținut examene trebuie să nu se bazeze pe ”baftă”, iar cei care călătoresc în străinătate să verifice toate detaliile legate de acte și relația cu autoritățile.

Racii nu se pot baza pe cei din jur, iar bugetul personal trebuie administrat cu atenție. Norocul nu le lipsește, dar principala sursă de venit rămâne munca proprie.

Leii sunt luați prin surprindere de unele schimbări de la serviciu. S-ar putea ca schimbările să le rănească orgoliul, dar Soarele va intra ”pe strada” lor în 22 iulie.

Fecioarele au parte de împliniri în plan sentimental sau primesc vești bune legate de copii. Nativii singuri înțeleg unde au greșit în vechile relații și ce așteptări au, cu adevărat, de la un partener.

Balanțele își schimbă atitudinea față de cei dragi și nu mai trec orice cu vederea. Chiar și în relația cu copiii devin mai autoritare. În cuplu, gelozia poate provoca probleme.

Scorpionii singuri se îndrăgostesc de cineva care le amintește de un fost partener. La serviciu, sunt apreciați de șefi, dar trebuie să acționeze cu tact dacă vor o mărire de salariu.

Săgetătorii câștigă mai mulți bani dar nu mai aruncă banii pe fleacuri. În plan profesional, s-ar putea ca unele înțelegeri ce păreau bătute în cuie să fie puse sub semnul întrebării.

Capricornii fac bilanțuri, renunță la tot ce nu le mai este de folos și iau decizii cu impact pe termen lung. În plan financiar, primesc ajutorul la momentul potrivit.

Vărsătorii trebuie să se concentreze pe adevăratele priorități din viața lor și să țină cont de opinia partenerului atunci când iau decizii care afectează întreaga familie.

Peștii găsesc un document rătăcit sau un obiect pierdut, își fac mai mult timp pentru un hobby sau se orientează către un domeniu de activitate de care sunt cu adevărat pasionați.

Horoscopul săptămânii 25 iunie-1 iulie 2018 este dominat de 3 evenimente astrologice importante:

· 27 iunie: Marte, retrograd în zodia Vărsător;

· 28 iunie: Luna Plină în zodia Capricorn;

· 29 iunie: Mercur intră în zodia Leu.

Află cum va fi influențată zodia ta de aceste evenimente și de alte aspecte astrale! Citește previziunile complete!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top