Connect with us
Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu - Capricorn. Horoscopul săptămânii pentru zodia Capricorn, făcut de astrologul Oana Hanganu.

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Capricorn

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Capricorn. În săptămâna 3-9 aprilie, Capricornii pot începe să lucreze pe cont propriu.

Pentru Capricorni, săptămâna începe cu prezenţa Soarelui, alături de planeta Uranus, în „sectorul Familiei” şi cu intrarea planetei Venus, în mers retrograd, în zodia Peşti şi în „sectorul Comunicării” din astrogramă.

Capricornii îşi analizează relaţia de cuplu şi relaţiile de familie, vor să cunoască opiniile celor dragi şi repun pe tapet chiar şi subiecte mai delicate, nu din dorinţa de a provoca tensiuni şi conflicte, ci pentru a găsi soluţii.

Luni şi marţi, sensibilitatea Capricornilor şi interesul lor pentru a depăşi eventuale probleme sunt sprijinite de prezenţa Lunii în zodia Racului şi în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma nativilor. Luna îi va face mai sensibili şi mai empatici şi mai dornici de a restabili armonia în familie.

De altfel, zodiei Rac îi corespunde interesul, grija şi dragostea faţă de familie, iar în ceea ce îi priveşte pe Capricorni, zodia Rac este cea care „le patronează” sectorul Parteneriatelor de orice fel.

Tocmai de aceea, primele zile din săptămână sunt favorabile parteneriatelor de afaceri sau colaborărilor profesionale de care Capricornii sunt interesaţi. Mai mult, în luarea deciziilor legate de viaţa profesională, Capricornii vor ţine cont mai decât oricând, de interesul familiei şi de opiniile celor dragi.

Prezenţa planetei Jupiter în zodia Balanţei şi în sectorul Carierei din astrograma Capricornilor le aduce acestora tot felul de oportunităţi, iar tranzitul lui Mercur (direct, până duminică) îi ajută să comunice excelent şi să îşi pună în valoare creativitatea.

Dar în data de 5 aprilie, începe tranzitul retrograd al planetei Saturn în zodia Săgetător, care îi va face pe Capricorni să aprecieze mai mult momentele de singurătate sau de nostalgie şi, în plan profesional, ar putea reprezenta orientarea către o activitate creativă sau pe care să o poată desfăşura de acasă, pe cont propriu.

Cu sprijinul planetei Mercur, aflată în „casa Iubirii şi Copiilor” din astrogramă, Capricornii ar putea avea succes deosebit în afaceri sau în profesii legate de copii, de la fabricarea de jucării, până la deschiderea unor spaţii de joacă.

Cristalul-talisman al săptămânii pentru zodia Capricorn: Piatra Soarelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top