Horoscop 11 noiembrie 2020. Nu vă pripiți să luați decizii importante

10.11.2020
Horoscop 11 noiembrie 2020. Nu vă pripiți să luați decizii importante

Horoscop 11 noiembrie 2020. Astrologii sunt de părere că această zi nu este deloc bună pentru a lua decizi importante, nici în carieră, nici în viața personală și cu atât mai puțin pe plan sentimental.

Horoscop 11 noiembrie 2020

Dacă amânați o decizie de ceva vreme și vă gândiți să o luați astăzi, mai bine nu. Nu este cea mai potrivită zi pentru fapte mari, pentru că pur și simplu nu sunteți inspirați. Azi, mai mult ca niciodată, unele zodii sunt haosate de tumultul cotidian, și nu pot gândi limpede.

Berbec

Munca e muncă, distracția e distracție. Nu amesteca lucrurile și ai grijă ce spui și cât spui colegilor de birou.

Taur

Ai grijă cui îi permiți să își bage nasul în treburile tale. Cu cât ești mai restrictiv, cu atât ești mai protejat și îți va fi mai bine.

Gemeni

Ziua bună se cunoaște de dimineață. La fel și ziua proastă. Nu îți va merge bine astăzi decât dacă vei dedica ziua relaxării. Nu lua decizii.

Rac

O persoană la care ții foarte mult este pe cale să te surprindă într-un mod foarte plăcut. Încearcă să te bucuri din plin de toată această atenție. Nu mai fii atât de reticent.

Leu

Te bucuri de un succes pe plan profesional, dar nu te lăsa copleșit de aplauze și laude. Continuă modest pe drumul pe care ai început.

Fecioară

Nu mai lăsa anumite lucruri să te țină pe loc, lucrează un pic mai mult la latura optimistă și ignoră criticile, deși, la prima vedere, ele ar putea părea constructive.

Balanță

Ceilalți nu trebuie să îți știe planurile de lungă durată. Lasă-i doar să vadă că îți merge bine, dar nu le spune rețeta.

Horoscop 10 noiembrie 2020

Scorpion

Banii se află în centrul atenției tale, iar pe locul doi ai pus vacanța. În următoarele două săptămâni se întrevede o mărire de salariu sau o avansare în grad.

Săgetător

Nu mai lua lucrurile atât de în serios, lasă-le să vină de la sine. Fii deschisă la noi parteneriate, mai ales dacă ți se propune ceva de duratî.

Capricorn

Nu stai prea bine la capitolul dragoste, dar situația asta nu va mai dura. Răbdare, vine Cupidon și la tine…iar când vine îți vei da seama că a meritat așteptarea.

Vărsător

Simți nevoia să faci o cură de detoxifiere, carnea nu ți-a picat prea bine și te gândești cp e cazul să te dai pe legume si fructe. O vizită la sala de fitness și câteva ședințe de masaj nu ar strica deloc.

Pești

Buzunarele s-au cam golit si începi să îți faci griji cu privire la ce te așteaptă la birou și cum poți să mai scoți câte ceva pe lângă salariu.