Connect with us
Horoscop 15 februarie 2020. O zodie primește o veste proastă

Zilnic

Horoscop 15 februarie 2020. O zodie primește o veste proastă

Horoscop 15 februarie 2020 – Berbec

Este o zi cu multe răspunsuri la dilemele personale care te frământă. Porţi discuţii foarte serioase cu oameni cu multă experienţă de viaţă care sunt dornici să-ţi împărtăşească din cunoştinţele lor. Eşti ca un elev avid de cunoaştere în faţa unor profesori înţelepţi şi stai cu urechile pâlnie la tot ce au aceştia să-ţi transmită. Le recunoşti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunoştinţe foarte solid şi stai în preajma lor ca un discipol pe lângă mentorilor săi, convins că tot ce acumulezi va sta la baza succeselor tale viitoare. Înveţi şi azi, căci eşti la o perpetuă şcoală a vieţii!

Horoscop 15 februarie 2020 – Taur

Cu cât păstrezi discuţia pe un ton mai blând şi mai paşnic, cu atât şansele de a aplana orice problemele de cuplu sunt mai mari. Discută cu jumătatea ta cu multă toleranţă şi diplomaţie, ţine-ţi sub control nervii sau furia, şi adu-ţi aminte că întotdeauna există o soluţie chiar şi la cele mai neplăcute conflicte. Staţi de vorbă, vă ascultaţi reciproc opiniile şi poziţia, şi vei vedea că orice dispută se poate aplana ca prin farmec. Chiar şi vechi neînţelegeri sentimentale pot cunoaşte acum o echilibrare, fiind o zi bună pentru împăcări, reconcilieri sau reluarea unor relaţii ajunse în impas. Fiecare tabără vrea asta!

Horoscop 15 februarie 2020 – Gemeni

Este o zi amuzantă pe care ţi-o dedici unor activităţi de timp liber, distractive, unor hobbyuri care îţi fac plăcere. Te simţi bine, ai chef de joacă, poate şi datorită anturajului vesel în care nimereşti, nu te gândi la nicio problemă astăzi, pentru că această atitudine optimistă te ajută să vezi că totul are rezolvare, că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic şi o atitudine optimistă ca cea de azi te va ajuta să găseşti de fiecare dată cele mai bune soluţii. Zâmbeşte, glumeşte, râde, sari în sus de bucurie, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a trece peste toate cu succes. Molipseşti şi pe alţii de bună dispoziţie!

Horoscop 15 februarie 2020 – Rac

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compara cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urma urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Horoscop 15 februarie 2020 – Leu

Ceea ce începe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu. Vei ajunge acolo cândva, fără îndoială, pentru că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, doar că mai sunt încă multe etape ce depind de aspecte care vor apărea abia de acum înainte. Încearcă să-ţi mai domoleşti pasiunea, graba, dorinţa de a încheia proiectul la care îţi aduci contribuţia, conştient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridică încet.

Horoscop 15 februarie 2020 – Fecioară

Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi zorit de la spate de termene limită sau alte condiţii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu e nimic care să te împingă de la spate să te mişti mai iute. Ia-o încet şi nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşita finală. Poate cineva îţi cere să nu te mai grăbeşti, pentru că – ştii şi tu – graba strică treaba, şi fie că-ţi place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior. Ascultă-l, ştie ce spune!

Horoscop 15 februarie 2020 – Balanță

Eşti nevoit să îţi iei rămas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai ataşat şi ţi-e foarte greu să spui adio. Încă te mai ţii cu dinţii de acel lucru, încă mai tragi de el, cu speranţa că nu vei fi nevoit să-l abandonezi total, dar totuşi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poţi trece mai departe spre scopurile tale înalte cât timp te cramponezi de un nivel care îţi inspiră un anume confort, dar e doar obişnuinţă! Fii pregătit să abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru că el e cel care nu te lasă să te înalţi spre un alt nivel, mult mai bun. Din teama de schimbare, preferă si te mulţumeşti cu ceea ce ai sau ştii deja, dar unde e spiritul tău de aventurier care acceptă provocarea?

Horoscop 15 februarie 2020 – Scorpion

Te macină tot felul de dubii cu privire la sensul în care evoluezi, dar preferi să nu le faci, deocamdată, cunoscute. Mai bine ai spune clar că nu crezi în direcţia spre care te îndrepţi, deoarece intuiţia te trage de mânecă. Trezeşte-te şi ai curajul să te opui dacă tot simţi ceva că te trage înapoi, e posibil să nu fie, cu adevărat, calea cea mai bună pentru ceea ce ţi-ai propus şi, dacă nu iei măsuri acum, sub influenţa suspiciunii care te încearcă, vei pierde timp şi energie inutil pentru roade mult sub aşteptări. Mai bine ia o pauză şi analizează din nou datele problemei, pentru că nu are rost nici să taci, nici să treci peste ele ca şi cum totul ar fi în regulă.

Horoscop 15 februarie 2020 – Săgetător

Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi. Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

Horoscop 15 februarie 2020 – Capricorn

Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei. Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

Horoscop 15 februarie 2020 – Vărsător

Stai de vorbă cu tine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după tine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, ca atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Horoscop 15 februarie 2020 – Pești

Hodoronc-tronc, planurile pe care ţi le-ai făcut par să fie date peste cap de o intervenţie neprevăzută. Totul se schimbă peste noapte, ceea ce ieri credeai că e soluţia cea mai bună, azi deja cere o modificare de sens, de aceea trebuie să fii spontan şi să nu te cramponezi de un unic sens, de care ţi-ai legat toate aşteptările. Uneori pot apărea surprize ca cele de acum, pe nepusă masă, cu efecte mai bune decât toate planurile făcute anterior, deci numai de tine depinde cât de repede schimbi macazul, fără a te lamenta că nu ţi-a ieşit prima variantă. Ai o alternativă!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top