Connect with us
Horoscop 19 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: Nu primești fericirea de-a gata. Ea vine din acțiunile tale

Zilnic

Horoscop 19 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: Nu primești fericirea de-a gata. Ea vine din acțiunile tale

Horoscop 19 mai 2021. Morala zilei pentru zodii este: Nu primești fericirea de-a gata. Ea vine din acțiunile tale. Altfel spus, nu aștepta să pice ceva din cer, pentru că nu despre asta este vorba. Tot ce faci, modul în care gândești, și oamenii de care te înconjori îți pot aduce fericire.

Horoscopul zilei de marți, 19 mai 2021

Nu primești fericirea de-a gata. Fericirea vine din acțiunile tale. Iată care sunt previziunile astrelor pentru zodii, marți, 19 mai 2021.

Zodia Berbec

Oscilezi între a-ți respecta principiile de viață și a le face uitate, sau a-ți continua drumul ca și până acum, pentru că ești influențat de anturajul tău. Gândește-te bine ce vrei să faci și ai grijă că vor urma consecințe.

Zodia Taur

Primești sfaturi bune de la o persoană apropiată, dar nu ești dispus să faci întocmai, doar asculți din politețe. Poate ar trebui să pleci urechea la ce spun alții care au mai multă experiență.

Citește și: Horoscop mai 2021

Zodia Gemeni

Ai de ales între a recunoaște meritele persoanei iubite și a-i ignora realizările. Întrebarea este: de ce să fie asta o alegere? Nu cumva bucuria partenerului ar trebui să fie și bucuria ta?

Zodia Rac

Cineva drag de ajută să rezolvi o problemă pe care o cari de multă vreme în spatele tău. Soluția vine de unde te aștepți mai puțin. Fii recunoscător! La locul de muncă ar putea apărea discuții contradictorii cu șefii.

Zodia Leu

Este timpul să-ți deschizi sufletul și să vorbești despre problemele pe care le ai, în caz contrar îți va fi tot mai greu să te concentrezi la locul de muncă. Cari prea multă tensiune cu tine.

Zodia Fecioară

Trebuie să alegi între a-ți susține părerea și a recunoaște meritele unei persoane din familie. De obicei nu este o alegere grea pentru tine, dar acum te simți cumva la mijloc.

Zodia Balanță

Dacă te implici suficient vei reuși să stabilești o legătură bună cu colegii tăi de birou. Fii mai răbdător și mai atent la nevoile lor. Nu te costă absolut nimic.

Zodia Scorpion

Apelează la răbdare ca să eviți discuțiile în contradictoriu și conflictele inutile. Ești prea arțăgos și asta nu ajuta la nimic. Acum ți se pare că ai dreptate, dar timpul te va contrazice.

Zodia Săgetător

Nu te simți vinovat dacă nu ești înțeles corect. Uneori nu este vorba despre tine, ci despre cei din jur și asta nu mai este treaba ta. Lasă pe fiecare să înțeleagă atât cât vrea, sau cât poate.

Zodia Capricorn

Problemele de sănătate îți strică tot cheful și starea generală de bine dispare. Nu te îngrijora, nu este nimic serios și vor veni și perioade mai bune.

Zodia Vărsător

De ce să fii rău când poți să fii bun, sau indiferent, dacă altfel nu se poate? Nu răspunde cu răutate la răutate, nu te va ajuta cu nimic și în niciun caz nu te va face să te simți mai bine.

Zodia Pești

Aveți grijă cui spuneți intimități legate de viața voastră și de familie. De ce simțiți nevoia să împărtășiți ceva intim, cuiva care poate folosi oricând informațiile astea, în defavoarea voastră?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top