Connect with us
Horoscop 20 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: în întuneric, până și umbra te părăsește

Zilnic

Horoscop 20 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: în întuneric, până și umbra te părăsește

Horoscop 20 mai 2021. Morala zilei de astăzi pentru toate zodiile face referire la faptul că sunt momente în care rămânem efectiv singuri în fața unor situații, unor probleme, sau decizii și așa mai departe. Oricât de mulți oameni, cu intenții bune, ne-ar înconjura, se întâmplă uneori ca nimeni să nu ne poată ajuta.

Horoscopul zilei de joi, 20 mai 2021

Morala zilei pentru zodii este următoarea: în întuneric, până și umbra te părăsește. Plecând de la aceasta, iată ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Nu te încrede atât de mult în – prieteni – pentru că va veni vremea când vei primi o lecție dureroasă și-ți vei da seama că, de fapt, ei aveau altă perspectivă asupra relației voastre. Mare atenție din acest punct de vedere.

Zodia Taur

Munca înnobilează omul, dar nici lenea nu-l omoară. E o vorbă din popor care, mai în glumă, mai în serios, ți se cam potrivește. Învață să pui frână, altfel o să ajungi la epuizare fizică și psihică.

Zodia Gemeni

Gemenii au mare chef de ceartă, dar nu prea au cu cine. Cei apropiați îi cunosc atât de bine, încât știu și când trebuie să-i evite, iar pe Gemeni nimic nu-i enervează mai tare decât gândul că nu sunt băgați în seamă.

Zodia Rac

Ziua bună se cunoaște de dimineață pentru nativii zodiei Rac. Au chef de treabă, se ocupă mai întâi de rezolvarea unor chestiuni administrative legate de casă, apoi iau la rând task-urile de la birou. Relaxarea vine spre seară, în compania persoanei iubite.

Zodia Leu

Leilor li se pare că sunt centrul universului și că tot ce spun ei este corect și demn de pus în aplicare imediat. Când dau de persoane care nu le împărtășesc părerile, Leii își iau foc și sunt în stare să rupă orice legătură cu persoana respectivă. Aveți grijă la modul în care vă comportați!

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt ipohondre și li se pare că nimic nu e în regulă cu ele. Din fericire este doar o scurtă perioadă în care se simt așa. Starea generală de bine va reapărea curând.

Citește și: Horoscop vară 2021

Zodia Balanță

Vă dați tot interesul să vă faceți viața cum cred alții că este bine. Întrebarea e: când începeți să trăiți așa cum vă place vouă, și nu după gura lumii? Curând veți obosi din acest joc..

Zodia Scorpion

Cheltuielile neprevăzute le dau o stare generală proastă nativilor zodiei Scorpion. Tot ce nu le iese conform planului, îi supără și mai-mai că li se îneacă toate corăbiile. Nu este cazul să disperați, vin vremuri mai bune cu banii.

Zodia Săgetător

Pot apărea discuții cu un membru al familiei care nu este de acord cu deciziile voastre. Este bine să apelezi la răbdare și tac diplomatic și în felul acesta vei evita o ceartă.

Zodia Capricorn

Cineva încearcă să vă tragă în jos la locul de muncă, dar dacă veți continua să vă faceți treaba ca și până acum, nu există nicio șansă să fiți în vreun pericol.

Zodia Vărsător

Aveți chef de o ieșire spontană, dar nu știți încotro, mai ales că persoana iubită are alte planuri pentru ziua de astăzi. Sigur veți ajunge la un numitor comun.

Zodia Pești

Nu încetați să aveți încredere în voi, pentru că nu există ceva mai important decât asta. Totul pleacă de la voi și totul se termină la voi. Orice vă propuneți – puteți reuși cu ambiție și determinare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top