Connect with us
Horoscop 13 mai 2021. Morala zilei: "Ascultă ce îți spune inima și nu ce zice lumea"

Zilnic

Horoscop 13 mai 2021. Morala zilei: „Ascultă ce îți spune inima și nu ce zice lumea”

Horoscop 13 mai 2021. Morala zilei pentru zodii este: Ascultă ce îți spune inima și nu ce zice lumea. Fă ce simți și ce îți dorești și nu aștepta confirmarea celor din jur. Mergi pe ceea ce îți dorești tu și vei avea întotdeauna de câștigat. Ceilalți îți vor da păreri raportându-se inevitabil tot la ei.

Horoscopul zilei de joi, 13 mai 2021

Sfatul astrelor pentru zodii este să asculte inima și nu gura lumii pe care, conform vorbei din popor – nu o astupă nici pământul. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Atinge-ți obiectivele și abia apoi vorbește despre ele. Nu te mai opri din drum ca să povestești și-n stânga și în dreapta ce vrei să faci, că s-ar putea să nu-ți mai iasă. Nu mai cere opinii celor din jur când tu deja ți-a conturat tot planul. Ai încredere în tine!

Zodia Taur

Planurile tale pentru ziua de astăzi ar putea fi stricate de o persoană mai în vârstă din familie, care își dă cu părerea într-un mod ce te deranjează. Ascultă ce are de spus, din politețe, și acționează după cum simți.

Zodia Gemeni

Ai chef să sărbătorești, dar nu prea ai motive reale, așa că inventezi ceva ca să te simți bine. Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere spiritual. Bucură-te din plin de ea.

Zodia Rac

Ești pe ultima sută de metri cu un proiect la care muncești de foarte multă vreme. Nu mai e mult și vei culege roadele mult meritate. Ai grijă să nu o gafezi acum la final.

Citește și: Horoscop mai 2021. O lună tensionată pentru zodii

Zodia Leu

Nu e nimic greșit în a pleca, din când în când, urechea la ce spune lumea, dar asta doar pentru curiozitatea ta. Nu lăsa pe nimeni să te judece, sau să-ți traseze drumul în viață. Tu deții controlul.

Zodia Fecioară

Cineva îți deschide calea spre noi dimensiuni ale cunoașterii. Simți nevoia să explorezi drumuri noi și ești pregătit să ieși din zona de confort.

Zodia Balanță

Ești indecis și te lași duși de val, iar asta foarte rar îți va aduce ceva bun. Nu mai aștepta să decidă alții în locul tău. Învață să ai încredere în tine. Chiar dacă greșești, măcar știi că este greșeala ta, nu a altcuiva făcută de tine.

Zodia Scorpion

Legea atracției funcționează de minune, așa că ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple și asta destul de repede.

Zodia Săgetător

Este timp pentru toate și visul ți se va îndeplini chiar dacă nu chiar acum, când îți dorești tu atât de mult. Toate vin la momentul potrivit și nu, nu tu decizi care este momentul potrivit.

Zodia Capricorn

Nu încerca să le rezolvi singur pe toate, mai ales când vine vorba de locul de muncă. Ai colegi și trebuie să înveți să lucrezi în echipă.

Zodia Vărsător

Te preocupă alimentația și începi să fii atent la ce și cât mănânci. Sezonul estival bate la ușă și ți-ai propus să dai jos câteva kilograme. Succes!

Zodia Pești

Răbdarea ta, destul de limitată, este pusă la grea încercare de partenerul de viață și tot ce se întâmplă în relație te nemulțumește din ce în ce mai tare. Ia-o mai ușor, altfel îți vei vrea singur probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top