Connect with us
Horoscop 27 martie 2021. După faptă și răsplată - zodiile o vor simți pe pielea lor

Zilnic

Horoscop 27 martie 2021. După faptă și răsplată – zodiile o vor simți pe pielea lor

După faptă și răsplată – acesta este dictonul zilei de sâmbătă, 26 martie 2021, pentru zodii. Este ziua în  care ies scheleții din dulap și totul se întoarce împotriva noastră. Pe de altă parte, și faptele bune ne vor urmări astăzi. Aflați, în cele ce urmează, care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 martie 2021

Nimic nu rămâne nepedepsit în lumea asta, cum, de altfel, nici nerecompensat nu rămâne. Astăzi este ziua în care ne urmăresc fantomele trecutului și trebuie să fim vigilenți să le facem față. Fuga de responsabilitate nu va duce niciodată la nimic bun.

Zodia Berbec

Te simți în formă și ai idei excelente care pot îmbunătăți și dezvolta o afacere sau un proiect. Ar trebui, totuși, să fii în gardă și să te aștepți la evenimente dintre cele mai ieșite din comun, mai ales în ce privește câștigurile și cheltuielile.

Zodia Taur

Poți descoperi astăzi niște susținători ai proiectelor tale sau te poți implica alături de cineva într-un nou proiect. Fii deschis la provocări!

Zodia Gemeni

Pentru acești nativi nu este momentul pentru activități solicitante, nici pentru decizii majore, ci mai degrabă pentru a face un pas înapoi și a privi întreg peisajul.

Horoscop martie 2021: Ce le așteaptă pe zodii

Zodia Rac

Este posibil să fii surprins de unele intervenții divine care par să așeze lucrurile în lipsa ta și să te protejeze când este cazul.

Zodia Leu

Pentru Lei, tot ce ține de comunicare, de socializare și chiar muncă în echipă, are șanse să fie un succes astăzi. Nu vă neglijați familia!

Zodia Fecioară

Nu spune hop până nu sari. Nimic nu e ceea ce pare și tu trebuie să fii mereu în gardă. Ai încredere deplină doar în tine și în propriile forțe.

Zodia Balanță

Se nasc noi perspective pentru nativii zodiei Balanță. În aceeași măsură, ceva din trecut, ce au făcut la un moment dat, vine în fața lor și se lasă cu remușcări.

Zodia Scorpion

Cheltuielile neașteptate și mari din ultima vreme te-au destabilizat nițel, dar nu e cazul să faci o dramă din asta. Vin vremuri mai bune de atât!

Zodia Săgetător

Cineva din trecutul tău, o persoană pe care ai ajutat-o mult se întoarce acum în viața ta și te va răsplăti așa cum nu te-ai așteptat și nu ți-ai imaginat vreodată.

Zodia Capricorn

Unele uși se deschid o singură dată, așa că fii atent și intră la timp. Fii pregătit să răspunzi cu DA la invitațiile din partea Universului.

Zodia Vărsător

S-a dat liber la aventură, creativitate și inspirație pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului. Profită de toate astea!

Zodia Pești

Fii gata să creezi ceva diferit, stai cu inima deschisă în fața persoanei iubite și simte-te liber să faci planuri mărețe pentru viitorul vostru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top