Connect with us
Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești

Pesimismul în ceea ce privește problemele legate de bani te-ar putea chinui săptămâna aceasta. Poate că o creștere dorită a venitului nu s-a concretizat sau ai sperat să faci o anumită achiziție pe care încă nu ți-o poți permite. Acesta ar putea fi momentul să-ți pui la bătaie, ingeniozitatea și să vii cu un plan de urgență pentru a câștiga banii de care ai nevoie. Găesești oportunități bune. 

Ca orice semn mutabil, te adaptezi la mediul în schimbare rapid. S-ar putea să pari puțin preocupat sau absent pentru cei din jur, dar acest lucru se datorează faptului că, de fapt, ai nevoie de toată energia interioară pentru a te remodela. Nu îți face prea multe griji dacă încerci să îi mulțumești pe alții acum. Ai deja destule în minte. Va trebui doar să aibă răbdare!

Totuși, aș îndrăzni să spun că este săptămâna ta! Bucură-te de lumina reflectoarelor pe măsură ce apar noi oportunități și vrei noiînceputuri. Totul începe de luni, cu conjuncția Soare – Neptun în semnul tău, care își oferă i ceva cu care cochetezi de luni de zile. 

Venus până duminică, este și ea în semnl tău. Aș spune că este de bun augur pentru viața amoroasă dacă poți renunța la inhibițiile tale. Să ai încredere în intuiția ta și las-o să te ghideze. Există, de asemenea, o altă fațetă a relației Venus – Neptun, timp în care vei tânji după mulțumire și împlinire. Ai răbdare în timp ce aștepți să vină persoana potrivită. În cele din urmă, viața ta amoroasă primește, un impuls de la aceeași Venus conjunctă cu Neptun, în semnul tău. Dacă ești singur, s-ar putea să descoperi partenera/ul viselor tale. Dacă ești deja într-o relație, este posibil să descoperi că vechea scânteie s-a reaprins, pe măsură ce partenerul tău, devine mai tandru, mai sincer și mai paional. Bucură-te de această săptămână!

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești Relațional

Sentimentele referitoare la o arelație din trecut afectează decizia de a merge mai departe cu una care promite. Deși aceasta poate fi doar o fază de scurtă durată, te face totuși să te gândești foarte mult la ceea ce dorești de fapt. În loc să te frustrezi, fii pregătit să lași trecutul și viitorul să conviețuiască. Iartă pe cineva din trecut și, eventual, mergi într-o nouă direcție. Revenirea la un fost este o posibilitate, dar fiți sigur că lucrurile s-au schimbat înainte de a fi de acord să încercați din nou.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești Profesional

Superiorii tăi vor fi impresionați doar de fapte și de lucrări bine gândite și întocmite. Arată-le că ești demn de încredere și știi ce vrei. Este mai bine să călărești valul exuberanței decât să încerci să lupți cu el. Există energie în aer de care poți beneficia dacă ești dispus să îți ajustezi punctul de vedere. Nu întoarce spatele la ceva despre care nu știi dacă va avea sau nu, succes. Totuși, faci progrese acum. Aș spune că profesional, ești pe drumul cel bun și vii cu idei îmbunătățite. Nu uita de detalii. Fii pregătit pentru orice.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești Financiar

Vei avea succes în obținerea unui împrumut bancar, în acest moment. Arhitecții vor avea succes în obținerea de noi proiecte care vor fi extrem de profitabile pentru ei. Unii angajați în sistemmul privat, vor primi stimulente săptămâna aceasta. Cei sunteți angajați în  domeniul artistic sunt, trebuie să găsească o modalitate de a se vorbi despre munca lor. În general, este posibil ca majoritatea dintre voi să obțină profituri bune, indiferent de domeniul în care activați.

Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 Pești Sănătate

 De obicei, ești destul de fericit și de sănătos. Atâta timp cât ești în centrul atenției și simți admirația celor din jur, ești energic și rareori încetinești. Totuși, pentru ca acest foc să nu se stingă, trebuie să te îngrijești de nenumăratele nevoi ale corpului tău. Vizualizează cum ai mânca și ce program ți-ai face într-o lume imperfectă. Vizualizarea este punctul de plecare. Bucură-te de mâncarea te poate motiva să încerci rețete noi care, în cele din urmă, să ducă la o dietă mai sănătoasă.

Citește Horoscop Minerva 15-21 martie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENI-RAC-LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top