Connect with us
Horoscop 30 decembrie 2020. Tensiuni mari în penultima zi din an

Zilnic

Horoscop 30 decembrie 2020. Tensiuni mari în penultima zi din an

Horoscop 30 decembrie 2020. Cum vor petrece astrele penultima zi din an. Cine se apucă de curățenie generală și cine are mare chef de ceartă. Află ce îți rezervă astrele în această zi, în funcție de somnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscop 30 decembrie 2020

Berbec

Anul nou bate la ușă și tu te gândești la ce mai poți face din anul curent. Ce ți-ai propus, ce ai reușit și unde ai dat greș. Este timpul pentru bilanțul pentru 2020.

Taur

Timp pentru tine și cei dragi. Ai avut nevoie și iată că l-ai primit și știi bine să îl fructifici.

Gemeni

Gemenii sunt solicitați de către cineva apropiat în soluționarea unei probleme. Săritori din fire, vor reacționa pe măsură și vor da o mână de ajutor.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt puși pe ceartă. Se trezesc cu fața în jos – conform vorbei din popor, și se iau de toți cei din jur. Nimic nu le place, nimic nu e bun. Ar face bine să se tempereze.

Leu

Leii sunt nevoiți să se implice în treburile casnice, deși nu le face niciun fel de plăcere. Cu toate astea, de dragul persoanei iubite, vor pune mâna la treabă.

Fecioară

Fecioarele se relaxează astăzi și mai taie una, alta de pe lista de To do până la finalul anului.

Balanță

Vă confruntați cu câteva probleme legate de locuință și sunteți nevoiți să apelați la specialiști care, acum, pe final de an, sunt foarte greu de găsit.

Scorpion

Scorpionii primesc o veste bună despre cineva drag care s-a confruntat cu probleme de sănătate. Asta le va însenina toată ziua.

Săgetător

Nici bine nu s-a terminat anul curent, că Săgetătorii sunt deja cu mintea și sufletul la 2021. Au planuri mărețe pentru anul care vine.

Horoscop 28 decembrie 2020

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn întâmpină probleme de comunicare cu familia. Sunt niște tensiuni acolo care stau să explodeze. Tratați totul cu înțelepciune și diplomație.

Vărsător

Nemulțumiri peste numulțumiri. Vă place să vă certați și faceți tot posibilul să găsiți victimele perfecte. În felul acesta se vor îndepărta toți de voi.

Pești

Peștii sunt pe modul relaxare. Nu se stresează, nu se îngrijorează, doar așteaptă să vadă ce le oferă ziua. Foarte bine fac, pentru că vor avea o zi perfectă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top