Connect with us
Horoscop luni 20 iulie 2020 - Scorpionii dau de furcă cu retrogradarea lui Marte. Sfatul zilei

Zilnic

Horoscop luni 20 iulie 2020 – Scorpionii dau de furcă cu retrogradarea lui Marte. Sfatul zilei

Horoscopul zilnic de luni, 20 iulie 2020, le aduce vești importante scorpionilor. Aceștia se lovesc de piedicile lui Mercur retrograd, care le da de furcă în prima zi a săptămânii. Așa cum spunea și astrologul Minerva, pe lângă Mercur retrograd este și Chiron retrograd, care complică situațiile și face unele situații imposibil de gestionat.

Sfatul zilei 20 iulie 2020

Dacă esti zodie care are numărul de destin 11 sau 1 încearcă-ți norocul, dacă nu amână planurile pentru marți. Numărul norocos al zilei 11 sau 1.

Horoscop, luni, 20 iulie 2020 – Atenționări astrale pentru zodii

Penultima zi de luni din iulie, 20 iulie 2020, aduce atenționari pentru fiecare nativ. Numărul norocos al zilei este 11. Cei care sunt npscut pe 11 sau au cifra de destin 11 sunt avantajați.

Berbec

Lunea nici iarba nu crește, vorba clișeului din proverbe. Astăzi pentru tine este o zi de reflexie în care ai de ales în a te concentra masiv la ce ai de făcut sau a amâna pe marți lucrurile importante.

Taur

Sunteți plini de energie, dar Mercur retrograd și Chiron retrograd vă afectează rațiunea, cel mai bine este să amânați deciziile importante pentru finalul săptămânii.

Gemeni

Sunteți afectați masiv de Mercur retrograd, plenta voastră guvernatoare, astăzi ar trebui să considerați că vă luați „concediu de la viață”, nu de alta dar deciziile nu sunt bune și nici trecute prin filtrul rațiunii.

Rac

O zi veselă, plină de energie, după mult timp în care v-ați simțit muls de puteri. Este bine să creionați astăzi planuri mai vechi din trecut și să le treceți la viitor.

Leu

Vacanța pe care o așteptați de mult trebuie luată, indiferent dacă mergeți undeva sau alegeți să stați acasă. Relaxarea este foarte importantă pentru voi, sunteți prea oboșiți după o jumătate de an de eforturi.

Fecioară

Săptămâna începe cu provocări astrale, fie aveți examene de susținut, fie viața vă dă niște lecții greu de dus în spate. Nu uitați să credeți în puterea voastră.

Balanță

Nu vă simțiți în formă și asta se datorează în mare parte stresului acumulat de grijile pe care le purtați familiei. Ar fi bine să încercați să găsiți ocazii de relaxare.

Scorpion

Retrogradarea lui Marte se face simțită astăzi în viața voastră, totul merge pe dos. Dacă puteți luați-vă concediu de la ziua de luni, 20 iulie, dacă nu este posibil încercați să evitați luarea de decizii.

Săgetător

Țineți-va săgeți-le pentru o altă zi :). Nu e bine ca astăzi să vă arătați puterea, încercați să fiți mai bine ascultător, decât atacator.

Capricorn

Planurile de viitor sunt conturate bine, dar până nu ieșim din mercur retrograd nu este cazul să le și „semnați”.

Vărsător

O veste bună de la cei apropiați vă face să aveți încredere în viitor. Amânați tranzacțiile ce împlică sume mari de bani pentru săptămâna viitoare.

Pești

Vi s-a mai spus că alunecați ca peștele prin apă, astăzi însă dați și de „nisip”, așadar atenție mare la problemele care apar subit. Gândit-vă de 3 ori înainte să luați decizii.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top