Connect with us
Horoscop Minerva 17 februarie 2021. Se anunță cheltuieli pentru nativii Balanță

Zilnic

Horoscop Minerva 17 februarie 2021. Se anunță cheltuieli pentru nativii Balanță

Minerva prezintă horoscopul din 17 februarie 2021. Este ziua în care trebuie să avem curaj să eliminăm din viața noastră lucrurile, oamenii, situațiile care ne fac rău. Le lăsăm în urmă și privim spre viitor cu încredere și speranță la mai bine.

Horoscop Minerva 17 februarie 2021

Astăzi se anunță cheltuieli neprevăzute pentru nativii zodiei Balanță. Aflați aici previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Faceți rost de bani de undeva și imediat vă și programați o ieșire cu prietenii. Aveți grijă, totuși, la cheltuieli și nu uitați că punga se golește ușor și se umple mai greu.

Zodia Taur

Astăzi este posibil să faceți cunoștință cu cineva care are șanse mari să vă devină partener de cuplu. Desigur este vorba despre nativii burlaci ai zodiei Taur. Depinde numai de voi cum dați curs avansurilor.

Zodia Gemeni

Găsiți soluții pentru a sparge monotonia din cuplu. Nu vă este neapărat rău, dar simțiți că lucrurile o iau la vale și se duc pe un făgaș care nu vă coafează deloc.

Zodia Rac

Vă pregătiți de o ieșire la rampă. Este timpul să ieșiți din conul de umbră în care ați intrat. La locul de muncă sunt șanse mari să fiți promovați.

Zodia Leu

Astăzi veți avea parte de bucurii din partea familiei. Cei dragi vă surprind într-un mod foarte frumos și asta vă va transforma ziua obișnuită într-una fabuloasă.

Zodia Fecioară

Vă bucurați de prezența cuiva drag, scump la vedere, și este posibil să petreceți și următoarea zi împreună, cu un program de plimbări bine stabilit.

Horoscopul lunii februarie 2021

Zodia Balanță

Pentru nativii zodiei Balanță se anunță cheltuieli neprevăzute. Vor fi mărunțișuri care vor trage în jos pușculița, dar, nu uitați – noi facem banii, nicidecum invers.

Zodia Scorpion

Este posibil să câștigați un premiu, să obțineți o sumă mare de bani, sau o recunoaștere a meritelor într-un proiect în care ați pus toată priceperea și tot efortul.

Zodia Săgetător

O veste bună vor primi nativii zodiei Săgetător, din sfera profesională. Posibil o promovare la job, o mărire de salariu, sau ceva care îi va încânta foarte tare.

Zodia Capricorn

Se poate să onorați invitația la un eveniment major din familia extinsă și să vă faceți noi prieteni pe acolo cu care sa mențineți o legătură strânsă.

Zodia Vărsător

Vă cam pleacă banii din buzunare pentru că aveți multe de cumpărat pentru cei de acasă și mai ales cu ocazia unui eveniment familial la care sunteți invitat.

Zodia Pești

Primiți o invitație care vă încântă enorm. Este vorba de ceva ce nu vine în fiecare zi și de care simțiți că trebuie să profitați din plin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top