Connect with us
Horoscop weekend 16-17 ianuarie 2021. Zodia pe care o vor măcina regretele

Zilnic

Horoscop weekend 16-17 ianuarie 2021. Zodia pe care o vor măcina regretele

Horoscop weekend 16-17 ianuarie. Care este zodia pe care o vor măcina regretele. Vezi ce îți pregătesc astrele pentru acest sfârșit de săptămână, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Cum va fi weekend-ul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop week-end 16-17 ianuarie 2021

Astrele ne anunță că vom avea parte de un weekend cu mai multă introspecție și timp liber în care să facem planuri de tot felul. Zodia Rac este cea pe care o vor măcina regretele cu privire la șanse pierdute, la alegerile greșite și la relația cu ceilalți. Vă prezentăm predicțiile pentru acest weekend pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Ocolind adevărul ai toate șansele să-ți îndepărtezi prietenii și chiar familia. Asta nu este o soluție. Fii sincer și spune lucrurilor pe nume. Poate vei deranja pe moment, dar pe termen lung îți vei păstra relațiile cu cei la care ții.

Taur

Te simți inspirat și îți faci tot felul de planuri pentru viitorul apropiat. Mare atenție să nu repeți greșelile din trecut, mai ales cele din relațiile profesionale, de afaceri. Folosește o abordare nouă.

Gemeni

Te preocupă prea mult părerea celorlalți despre tine, de parcă, în definitiv, ea ar conta în vreun fel. Imaginea ta este exact cum trebuie și ai de ce să-ți faci griji în privința asta.

Rac

Îi răsfeți pe cei dragi și ai grijă să nu le lipsească nimic, dar de tine cine are grijă? Nici măcar tu nu ai suficient de multă grijă, de răsfăț nici nu se pune problema. Poate ar trebui să schimbi perspectiva. Pe tine astăzi te vor măcina regretele.

Leu

Realizezi că ţi se recunoaşte adevărata ta valoare şi eşti apreciat.  Acesta este un motiv în plus să te echilibrezi, să-ţi recapeţi încrederea în forţele tale şi să fii gata de performanţe deosebite.

Fecioară

Evită deciziile care vizează schimbări majore din viața ta. Nu ești foarte inspirat/ă zilele astea și este mai bine să te relaxezi și să meditezi.

Balanță

Pentru acești nativi, lucrurile devin din ce în ce mai dinamice. Dacă ai început concediul, pregătește-te pentru distracție.

Scorpion

Treci printr-un moment de sinceritate acută și ai tendința să spui tot ce gândești, chiar dacă asta ar putea să deranjeze pe cineva, sau chiar să rănească.

Săgetător

Cheltuiești prea mult și încet încet vei începe să simți consecințele. Oare chiar merită?

Horoscop 15 ianuarie 2021

Capricorn

Ai o sumedenie de îndoieli cu privire la tot ce ți se întâmplă și ți se pare că nimic nu merge cum trebuie. Detașează-te puțin de situație și vei vedea totul cu o altă mină.

Vărsător

Concentrează-te pe controlul nervilor tăi, pentru că această încordare sau încrâncenare nu vor duce la nimic bun pentru tine.

Pești

Carisma acestor nativi este în creștere, iar asta le dă o stimă de sine de neegalat. Aveți grijă, totuși, la cealaltă față a monedei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top