Connect with us
Sfatul zilei 17 martie 2019. Universul Balanțelor e dat peste cap

Zilnic

Sfatul zilei 17 martie 2019. Universul Balanțelor e dat peste cap

Citește sfatul zilei de 17 martie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Universul Balanțelor e dat peste cap de niște informații pe care le primește astăzi.

Sfatul zilei de 17 martie 2019 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Ritmul dinamic în care evoluează lucrurile în ultima vreme te favorizează. Este momentul să pui piciorul în prag. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: La tine stau pâinea și cuțitul, așa că ai grijă ce decizii iei. Poate să îi afecteze pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Nu îi mai judeca pe ceilalți doar pentru că tu ai fi făcut altfel dacă erai în locul lor. Numărul norocos al zilei: 9.

RAC: Pune mâna pe treabă și nu mai lenevi. Chiar dacă e sâmbătă, mai ai câteva lucruri de finalizat. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Lasă trendurile și mergi contra curentului! Este momentul să revoluționezi ceva în domeniul tău. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Cineva își bagă nasul unde nu-i fierbe oala și nu suporți asta. Pune-l la locul lui! Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Universul tău este dat peste cap azi de niște informații în posesia cărora intri. Fă niște schimbări. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Ești preocupat de un eveniment important, de o situație pe care trebuie să o gestionezi și nu știi cum. Numărul norocos al zilei: 1.

SĂGETĂTOR: O mică excursie nu ți-ar strica, așa că ia-ți bagajele și simte-te bine. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Nu ești în apele tale și ai nevoie de o pauză. Nu te mai strofoca pentru lucrurile care nu ies din prima. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Se știe că relațiile tale fluctuează: ba te cerți cu persoana iubită, ba te împaci. Azi iei o decizie definitivă în acest sens. Numărul norocos al zilei: 12.

PEȘTI: Nu renunța la anumite activități doar pentru că nu ești acum suficient de pregătit pentru asta. Numărul norocos al zilei: 7.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top