Connect with us

Știri

Lidia Fecioru: Cum să ne îmbrăcăm ca să atragem bani

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce obiecte ar trebuie să avem la noi sau ce haine ne poartă noroc.

„Haina ne schimbă dispoziția. Ne ducem la șifonieri și ne punem o serie de întrebări. Îmbrăcându-ne în culori închise, ne schimbă dispoziția, ne face mai triști.

Chiar și hainele negre merită o pată de culoare. Când pui un trandafir frumos roșu sau roz pe o bluză neagră parcă e altceva.

Haina vine cu informație și chiar dacă spălăm hainele și o dăm cuiva, practic dăm din personalitatea și energia noastră”, a mărturisit Lidia Fecioru.

„Degeaba ne îmbrăcăm în auriu dacă suntem sumbri pe interior. Eu m-am îmbrăcat cu conformitate cu starea mea de spirit și cu ce trebuie să fac. Când nu ești dispus tinzi la acele culori terne: verde, maro, negru. Negrul te face mai rezervat. Tot ce înseamnă zone de protocol se îmbracă în alb sau negru, că nu sunt culori de fapt.

Există o regulă: ține cont de fiecare zi a săptămânii și în funcție de ziua respectivă trebuie să iei anumite nuanțe de culori. Mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță pentru că vă dă o altă stare de spirit.

Și bărbații pot purta bijuterii, de ce nu? Pentru ziua de luni punem un verde, e simbolistica primăverii, deschidem frumos săptămâna. Verdele e simbolistica banilor. Luni e ziua lunii. Pune o piatră, un cristal alb.

Marți este ziua lui Marte, focosul. Aici avem culoarea roșu. Roșul e o perpetuă energie non-stop. Roșu aduce prospețime, fericire, prosperitate.

Miercuri e ziua lui Mercur, a comunicării. Trebuie să vii cu lucruri bune, să fii cu violet. Violetul aduce fericire, aduce bucurie.

Joi pui un albastru frumos, căci e ziua lui Jupiter. Albastrul aduce noroc în afaceri. Albastrul e combinat cu joi, cu Jupiter. Euroii sunt mai albaștri.

Vineri avem o culoarea a dragostei, zeița Venus, pasiunea. Dacă te îmbraci în galben devii mai simpatic, mai atractiv.

Sâmbătă punem o nuanță din asta indigo. Acum punem indigo-ul și ne dă o stare de liniște și de meditație fantastice.

Duminică avem portocaliul ăsta, e o combinație între roșu și galben. Ne dă energie, afectivitate, e mai bun, așa”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top