Connect with us
Te-ai intrebat daca un barbat se simte atras de tine. Iata cateva semne ca un barbat te place cu adevarat!

Stil

Semne ca un barbat te place cu adevarat

Barbatii vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus! Acesta este un mod politicos de a spune ca exista probleme de intelegere intre cele doua sexe.

Poate cea mai des intampinata problema de catre o femeie este daca un barbat este atras de ea sau nu. Exista, insa, multe semnale pe care barbatii le transmit atunci cand le place o femeie.

In continuare, iti vom prezenta cateva semne ca un barbat te place cu adevarat

 

Semne ca un barbat te place – Zambeste mult cand este cu tine

Zambim atunci cand ne uitam la cineva, deoarece este o modalitate de a „sparge gheata” si a face persoana cealalta sa se simta mai confortabil. Iti poti da seama daca un barbat te place dupa frecventa cu care zambeste. Daca observi ca un barbat iti zambeste mult, este un semn evident ca te place.

Daca zambeste de fiecare data cand te priveste in ochi, este cu siguranta un semn ca l-ai vrajit!

Semne ca un barbat te place – Devine gelos cand vorbesti cu alti barbati

Sunt doua tipuri de gelozie: cea buna si cea rea. Gelozia rea este atunci cand un barbat se infurie din cauza celor mai banale lucruri si ajunge sa iti ia telefonul si sa se uite in mesajele tale.

Gelozia buna este atunci cand un barbat care se simte atras de tine incearca foarte mult sa nu arate ca este suparat cand vorbesti cu alti barbati, dar o arata oricum. Cea de-a doua este chiar atractiva pentru o femeie: inseamna ca barbatul chiar este interesat de ea.

Ai mare grija! Nu il face gelos vorbind cu doi sau mai multi barbati. Il vei speria si te va abandona.

Vorbeste cu tine pe retelele de socializare

Retelele sociale sunt un mod grozav pentru ca un barbat sa iti arate ca este interesat de tine, fara sa fie prea evident.

Sunt cateva semne subtile ca te place. De exemplu, incepe sa iti dea like la postari, sa iti publice lucruri amuzante pe wall si sa iti trimita mesaje. Daca interesul este brusc si frecvent, arata ca este cu siguranta interesat de tine.

Citeste si: Lucruri despre barbati, pe care toate femeile ar trebui sa le stie

Citeste si: 7 metode verificate prin care sa fii mai atragatoare in ochii barbatilor

Sta foarte aproape de tine

In mod normal, ramanem la o distanta respectabila fata de oamenii cu care vorbim. Le oferim spatiul personal adecvat, din politete.

Cu toate acestea, daca un barbat te place, va cauta sa iti „invadeze” subtil spatiul personal, si anume sa stea in mod considerabil mai aproape de tine.

Se uita cu atentie la fata ta

A fost o vreme cand barbatii se uitau in ochii femeilor tot timpul, cand erau indragostiti de ele, dar au realizat ca acest lucru poate devin inconfortabil.

Acum, daca un barbat este atras de tine, va petrece mult timp uitandu-se la fata ta. Iti va privi cu atentie nasul, urechile, ochii, buzele si se va gandi de ce arati asa de minunat.

 

 

Iti face pe plac tot timpul

Daca un barbat este atras de tine, se va grabi tot timpul sa iti faca pe plac. Te va intreba cum a fost ziua ta si daca poate sa faca ceva ca sa o imbunatateasca. Cum ar fi: sa te scoata la o cina, sa iti repare masina sau sa iti ia bilete la un eveniment la care voiai sa mergi.

Isi linge buzele in preajma ta

Daca un barbat se linge pe buze in preajma ta, inseamna ca este indubitabil atras de tine. Linsul pe buze este ceva ce facem in mod subconstient atunci cand placem o persoana. Nu se stie exact de ce se intampla acest lucru, dar este un mod al creierul de a spune „imi place fata asta!”

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top