Connect with us
Prognoza ANM 25 septembrie 2020. Vremea se răcește în toată țara

Vremea

Prognoza ANM 25 septembrie 2020. Vremea se răcește în toată țara

Prognoza ANM. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță cum va fi vremea pe 25 septembrie 2020. Începând cu această dată, temperaturile maxime vor fi în scădere până la 19, 20 de grade, iar toamna își va intra în drepturi. Cel mai răcoare va fi în zilele de 28 și 29 septembrie. La începutul lunii octombrie va mai urma un proces de încălzire.

Prognoza ANM 25 septembrie 2020

Prognoza ANM anunță o răcire a vremii în toată țara. Ziua de 25 septembrie va fi răcoroasă, iar temperaturile vor continua să scadă până la finalul acestei luni. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 25-28 septembrie. De la începutul lunii octombrie, se va încălzi din nou.

Prognoza ANM pentru Banat și Crișana

Începând cu ziua de 25 septembrie, se va răci semnificativ. Media regională a valorilor maxime va scădea la 19, 20 de grade în zilele de 28 și 29 septembrie. La începutul lunii octombrie se întrevede un proces de încălzire, ce va însemnă o creștere a valorilor diurne spre o medie de 23…24 de grade. Nopțile vor fi tot mai calde în prima săptămână de prognoză, astfel de la o medie acestora de 11 grade, se va ajunge la 14…16 grade în 26 septembrie. Pentru a doua parte a intervalului sunt prognozate minime, în medie, între 8 și 10 grade.

Prognoza ANM pentru Transilvania și Maramureș

Din 25 septembrie se va răci accentuat, până în intervalul 28-30 septembrie când media temperaturilor maxime va fi de 17, 18 grade Celsius. Ultimele zile din luna septembrie vor fi normale pentru această perioadă a anului, cu temperaturi care ne vor face să simțim că a venit toamna.  Valorile vor mai crește puțin la începutul lunii octombrie. Atât în Transilvania cât și în Maramureș, în intervalul 25 – 28 septembrie vor fi ploi pe arii extinse, iar probabilitatea pentru
cantități de apă însemnate va fi ridicată.

Prognoza ANM  pentru Moldova și Dobrogea

După 25 septembrie este prognozată o răcire semnificativă. La finalul lunii septembrie temperaturile maxime vor atinge în jur de 18 grade Celsius. Vremea se mai încălzește începând cu primele zile din luna octombrie, când temperaturile vor avea o medie de 20, 22 de grade.  În Dobrogea, răcirea se va resimți după 27 septembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în 26 septembrie și în perioada 28 – 30 septembrie

Prognoza ANM pentru Oltenia și Muntenia

Pe 25 septembrie vremea va fi caldă, cu valori de până la 30 de grade. Se va răci accentuat începând cu 27 septembrie, când media maximelor va scădea la 20, 22 de grade. La începutul lunii octombrie, nu vor fi variații semnificative de temperatură, dar tendința va fi de creștere ușoară. Sunt prognozate ploi după 25 septembrie.

Prognoza ANM la munte

Va fi cald pe 25, inclusiv 26 septembrie, după care vremea se va răci treptat. În primele zile ale lunii octombrie se
întrevede un proces de încălzire, ce va însemna o creștere a valorilor maxime spre 14 grade și minime în medie de 4…6 grade. Sunt prognozate ploi în intervalul 26-29 septembrie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top