Connect with us
Mirela Boureanu Vaida este însărcinată! Va avea....

Monden

Mirela Boureanu Vaida este însărcinată! Va avea….

Vești mari în showbizz-ul românesc! Realizatoarea TV Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oară.

Ea se află deja în a cincea lună de sarcină și a dezvăluit și sexul copilului pe care îl așteaptă, într-un interviu pentru okmagazine.ro,

„Aveam deja 30 de ani, eram căsătorită de trei ani cu Alexandru şi ne doream copii. Numai că, la fel ca în cazul multor familii, nu ne-a ieşit planul din prima.

Eu am pierdut două sarcini şi, până nu mi-am făcut toate investigaţiile şi nu mi-am rezolvat toate problemele, nu prea s-a legat. Şi dup-aia s-a „spart conducta.

A venit Carla, la un an şi jumătate după aceea a venit Vladimir şi, după alţi doi ani şi jumătate, iată că vine şi al treilea copil, pe cale naturală, spontană, fără niciun tratament sau ajutor”, a declarat Mirela Vaida.

„Intru în luna a cincea. Or să fie mai mulţi băieţi în casă!…

…Carla m-a mai văzut o dată cu burtică, deşi era micuţă. Sunt curioasă cum vor reacţiona, pentru că încă nu e vizibilă burtica şi nici n-am vorbit prea multe cu ei.

Am întrebat-o, în schimb, pe Carla ce nume i-ar plăcea, dintre Tudor, Ştefan sau Iancu, şi ea mi-a spus că îi place Mircea. Parcă nu l-aş boteza Mircea, dar ne mai gândim.

Eu aveam nişte variante dacă era fată, Elena sau Ana, dar n-a fost să fie fată. Dar se pare că o vom rezolva şi pe asta, că soţul meu mi-a zis într-o zi: „Dacă tot sunt trei acum, doi băieţi şi o fată, hai să mai facem unul, poate iese tot fată”, a mai spus ea.

Mirela și soțul ei au și o fetiță, Carla Maria, pe care vedeta tv a născut-o în februarie 2015. În anul 2016, ea a devenit apoi mama unui băiețel pe nume Vladimir Alexandru.

Citește și: Ce au spus Delia și Gina Matache, după ce au aflat că Oana este însărcinată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top