Connect with us
Andreea Mantea a răbufnit: "Nu ți-e rușine?"

Monden

Andreea Mantea a răbufnit: „Nu ți-e rușine?”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii WOWbiz de la Kanal D, a postat un filmuleț în care fiul ei, David, apare plângând în hohote.

Deși este întrebat de mama sa ce a pățit, David, în vârstă de trei ani, refuză să răspundă, iar când, într-un final, o face, abia reușește să-i spună acesteia că este vorba de o fetiță.

În emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Mantea a explicat ce s-a întâmplat cu fiul ei și ce reacție a avut când a aflat care este motivul pentru care fiul ei plângea în hohote.

 „Mi-a zis că vrea să rămână la grădiniță pentru că acolo e fetiță blondă care îi place lui. Când am văzut cât de mult își dorește să rămână cu acea fetiță, am simțit că îmi pică cerul în cap.

M-a apucat gelozia, bineînțeles! L-am certat acasă: Nu îți e rușine? Până acum îți plăcea de Carina, îți plăcea de… Alege-ți una singură!”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Ce spune Andreea Mantea despre așa-zisa relație dintre ea și Victor Slav

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, au început să se facă foarte multe speculații privind viitorul lui Victor Slav.

Imediat au început să circule zvonuri despre o posibilă relație între cei doi prezentatori de la WOWbiz.

După ce în presa tabloidă zvonurile s-au înmulțit, Andreea Mantea a explicat care este situația cu ea și Victor Slav.

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul!

Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte buna împreună! Doar atât!”, a explicat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

Astfel, atât prezentatoarea TV, cât și Victor Slav sunt singuri și își dedică timpul liber copiilor lor, pe care îi au din relații anterioare.

Citește și: Carmen Harra, despre Victor Slav și Bianca Drăgușanu: „Va regreta, nu este prima dată când…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top