Connect with us

Monden

Benone Sinulescu reacționează, după ce oamenii l-au acuzat că și-a ucis soția: „S-a spus despre mine…”

Benone Sinulescu este dezamăgit de zvonurile apărute în ultima perioadă, conform cărora ar fi făcut pușcărie și că și-ar fi omorât soția cu toporul.

De zeci de ani pe scenă și bucurând publicul cu piesele sale, artistul buzoian nu înțelege cum cineva ar putea să declare asemenea lucruri. „Nea Beni”, așa cum îi spun prietenii, a precizat că nimic nu este adevărat și că vrea doar să se bucure de viață.

Ajuns la vârsta de 81 de ani, Benone Sinulescu este o persoană plină de viață și se bucură de fiecare moment alături de partenera sa de viață.

Citește și: A murit artista de muzică populară Ileana Constantinescu
„Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie. Veneau la mine la spectacole și ziceau «cămașa aceasta o am de la tine, de când am făcut pușcărie.

Tu dormeai în patul de jos, iar eu în cel de deasupra». Spuneau asta de față cu mulți oameni. Poate unii chiar au crezut! Alții afirmau că mă cunosc din armată, ori eu nici nu am făcut armata!”, a dezvăluit marele artist.

Benone Sinulescu: «M-am însurat cu Leni că era băţoasă, s-a ţinut tare»

Benone Sinulescu a avut o grămadă de admiratoare, dar femeia care l-a cucerit definitiv a fost actuala lui soţie, care îi este alături de 4 decenii:

Citește și: Cântăreața de muzică populară Maria Butaciu, în comă! Ce s-a întâmplat cu artista

„Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti”, îşi aminteşte rapsodul de începutul poveştii de iubire cu soţia sa.

”Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a vorbit solistul despre soţia sa pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top