Connect with us
Betty Salam: „Cătălin a avut o problemă personală, nu voiam să fac vreo prostie..."

Monden

Betty Salam, despre sarcină: „Cătălin a avut o problemă personală, nu voiam să fac vreo prostie…”

La câteva zile după ce a anunțat că este însărcinată cu primul copil, noi detalii ies la iveală despre sarcina lui Betty Salam.

Fiica lui Florin Salam a dat de înțeles că logodnicul ei ar fi avut niște probleme de sănătate care îl împiedicau să aibă copii.

Citește și: Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: “Nu vreau să…”

„Nu pot să spun că m-am simțit pregătită. Am trecut prin niște chestii. Suntem împreună de vreo trei ani. A fost un dar de la Dumnezeu, eu aș fi vrut să mai aștept. Dar așa a fost să fie. Am făcut asta pentru că îl iubesc pe Cătălin. Am ajutoare. Cătălin a avut o problemă personală, nici nu am vrut să vorbim despre asta. A avut o problemă, într-adevăr. Nu voiam să fac vreo prostie să renunț la copil. Doamne ferește!”, a dezvăluit Betty Salam.

Despre cererea în căsătorie, Betty a povestit exact cum s-a desfășurat momentul special din viața ei.

Citește și: Primele declarații ale familiei, despre sarcina lui Betty Salam! 

„Am fost în vacanță, în Barcelona, doar noi 2…. și cred că a făcut el o schemă acolo să mă ceară, l-am văzut agitat și stresat dar nu a vrut să-mi spună. Apoi am ajuns în București, eu eram super obosită și m-a cerut în aeroport, au fost toți prietenii noștri…”, a mai spus aceasta.

Ce a spus Florin Salam când a aflat că fiica lui este însărcinată

„Tatăl meu a fost prima persoană cu care am vorbit despre sarcină, s-a bucurat, mi-a spus să am grijă de mine, să nu umblu cu picioarele goale. Noi avem o relație extrem de bună, îl iubesc cel mai mult și știe toată lumea asta. Mă bucur mult că a fost de acord și vreau să înțeleagă toată lumea că nu are legătură cu etnia”, a conchis artista care se va căsători civil cu iubitul ei pe 25 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top