Connect with us
Betty Stoian, prima reacție după ce Florin Salam a fost bătut!

Monden

Betty Stoian, prima reacție după ce Florin Salam a fost bătut!

Florin Salam a trecut prin momente delicate la Milano, după ce a fost lovit cu pumnul în față de un personaj din lumea interlopă, în timp ce cânta.

S-a spus apoi că acesta ar fi fost răpit și sechestrat, lucru pe care a fost negat ulterior.

Betty Stoian, fata cântărețului, a avut o primă reacție după ce tatăl său a fost agresat.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că tatăl meu nu a păţit nimic grav. S-a şi exagerat mult, dar, din fericire, el este bine. Mi-a spus că nu am de ce să îmi fac griji, că a fost un incident izolat.

Eu, oricum, atunci când ies din casă, nu o fac singură, sunt cu Cătălin, cu soţul alături de mine, mă ajută cu copilul. Nu cred că vom avea nevoie de protecţie suplimentară, nu avem de ce să ne facem griji, cred că totul este ok.

Noi oricum suntem foarte atenţi, dar incidentul prin care a trecut tatăl meu nu este de natură să fie unul care să se repete. Nu ne vom lua gărzi de corp”,a dezvăluit Betty Stoian, pentru wowbiz.ro.

După incident, tatăl lui Betty Stoian se jurase că nu va mai cânta, dar ulterior a mai participat la o cântare în Milano.

„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt”,a fost reacția manelistului.

Supranumit „Regele manelelor“, Florin Salam a fost lovit cu pumnul în faţă în timp ce cânta într-un local din Milano.    Momentul altercaţiei a fost surprins de unul dintre invitaţi şi făcut public pe Facebook.

Citește și: Ce spune Salam despre nunta fiului lui Dragnea

În imaginile video se poate vedea cum un grup de bărbaţi se apropie de manelist, iar la un moment unul dintre ei îl loveşte cu pumnul direct în faţă. Ulterior, cântăreţul este escortat de nişte bărbaţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top