Connect with us
Finala X Factor 2020: Florin Salam nu a mai apărut pe scenă la Antena 1

TV

Finala X Factor 2020: Florin Salam nu a mai apărut pe scenă la Antena 1

Finala X Factor 2020: toată lumea aștepta apariția lui Florin Salam, care ar fi trebuit să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache. Dezamăgire totală pentru fani, căci Salam nu a mai venit pe scena de la Antena 1.

Tânărul concurent din grupa Loredanei Groza ar fi trebuit să interpreteze o piesă în duet cu celebrul lui unchi, nimeni altul decât Florin Salam, însă manelistul nu şi-a mai făcut apariţia pe scenă, deşi la repetiţii părea totul perfect. Cel care i-a sărit în ajutor lui Adrian Petrache a fost Florin Ristei, juratul reuşind, astfel, să salveze seara.

Toată lumea aștepta duetul acetui sezon, mai ales că interpretul de muzică lăutărească era pregătit să cânte un cu totul alt gen muzical.

Adrian și Florin Salam au pregătit pentru finala competiției muzicale de la Antena 1 melodia „Shape of my heart” de la Sting, însă neprevăzutul s-a interpus în fața unui moment care ar fi promis destul de mult.

Adrian Petrache a fost abandonat în ultima clipă de unchiul său, iar Loredana, cea din a cărei echipă face parte tânărul, a spus că i se putea întâmpla oricui și că e de înțeles o astfel de situație.

„Se putea îmbolnăvi de Covid sau de orice. Doamne ferește, nu poți să controlezi. Asta zic”, a declarat Loredana Groza când a aflat că Florin Salam nu a putut să ajungă la momentul în care s-au înregistrat momentele pentru marea finală.

În această seară are loc marea finală X Factor. Marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum şi trofeul X Factor va fi, în sfârșit, oferit unui concurent. Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Trupa Super 4 concurează în finala X Factor. Aceștia i-au avut drept mentori pe Ștefan Bănică Jr, Loredana Groza, Delia și Florin Ristei.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top