Connect with us
Ce nume va purta copilul lui Betty Salam. Florin Salam va fi profund emoționat

Monden

Ce nume va purta copilul lui Betty Salam. Florin Salam va fi profund emoționat

Betty Salam este însărcinată și se simte foarte bine de când a aflat că va deveni mămică. Deși nu a împlinit încă vârsta majoratului, Betty este convinsă că va reuși să facă față cu brio unui copil și a făcut și o dezvăluire.

Fata lui Florin Salam a anunțat ce nume va purta copilul ei și al lui Cătălin Vișănescu, iar gestul ei este unul emoționant.

„E băieţel şi o să-l cheme Mattias Ștefan. Ștefan de la mama mea. Am spus că, dacă o să fie fetiță, o să o botez Ștefania, dacă va fi băiat, o să fie Stefan. Nu am vrut să renunţ la acest nume”, a spus Betty Salam.

Florin Salam a primit cea mai mare lovitura a vieții lui în 2009, cand soția lui, Ștefania Stoian, s-a stins din viață. Avea doar 27 de ani și doi copii, o fată și un băiat. Betty avea 9 ani când s-a petrecut tragedia.

Ce a făcut Cătălin când a aflat că Betty este însărcinată

A fost un moment frumos, Cătălin și-a dorit în primul rând foarte mult. El a avut o problemă medicală și am zis că e mai bine să facem mai devreme un copil. Când era mai tânăr, a aflat că nu poate face copii. Mi-a zis asta la câteva luni de când am început relația.

Nu a făcut nici un tratament, consider că a fost un dar de la Dumnezeu. Ne propusesem să rămân însărcinată pe la 23 de ani, voiam să încercăm diferite tratamente, dar dacă a venit mai devreme, noi suntem bucuroși”, a mărturisit Betty.

Cântăreața a spus că iubitul ei nu a avut nici o suspiciune că nu ar fi copilul lui, amândoi consideră că este un dar de Dumnezeu, venit la momentul potrivit.

Nu a existat nici o suspiciune din partea lui, să nu fie copilul lui. Tatăl meu a fost prima persoană cu care m-am sfătuit. Sunt pregătită, am foarte mulți fini, dar voi avea nevoie și de ajutorul familiei mele. Cred că o să-mi fie teamă când o să îl aud plângând din diferite motive”, a mai declarat fiica lui Florin Salam, la o emisiune TV.

Citește și: Betty, despre sarcină: „Cătălin a avut o problemă personală, nu voiam să fac vreo prostie…”

Citește și:Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: “Nu vreau să…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top