Connect with us

Monden

Cine este, de fapt, Camelia Constantinescu, mama primului copil al lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Junior a avut o viață plină de peripeții și a trecut prin mai multe povești de dragoste, alături de femei frumoase. Camelia Constantinescu este una dintre cele mai vechi iubiri ale sale și cea care i-a oferit și primul său copil. Relația lor a durat câțiva ani și despărțirea a fost una grea, cu scandaluri și procese.

Camelia Constantinescu, fosta lui Bănică

Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior. Cei doi s-au cuplat după ce acesta a divorțat de Mihaela Rădulescu și înainte ca el să se căsătorească cu Andreea Marin. Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior în perioada 2000-2005. Relația a durat destul de puțin, însă iubirea a fost una puternică, având în vedere că cei doi au împreună și un copil.

Radu Ștefan Bănică este un adevărat adolescent, care este acum student. El și-a făcut părinții mândri, reușind să intre la una dintre cele mai dificile facultăți. Astfel, el a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie. Cântărețul a fost foarte fericit de reușita fiului său și chiar a vorbit public despre ea.

Camelia Constantinescu apare rar în spațiul public și nu se cunosc prea multe detalii despre ea. Deși s-a iubit cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului și ar fi putut să profite de această ocazie pentru a se afirma, a decis să rămână în umbră și să se bucure de intimitate, fiind foarte retrasă.

După ce s-a despărțit de Ștefan, la scurt timp, femeia și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog. Ea este cea care a obținut și custodia copilului, care îi seamănă leit tatălui său.

De curând, ea l-a dat în judecată pe celebrul artist, pentru o mărire a pensiei alimentare. Cei doi au ajuns la proces anul trecut, iar artistul a câștigat. Se pare că femeia voia ca Ștefan să plătească o pensie alimentară mai mare, pe motiv că Radu a crescut și cheltuilelile sunt mai multe, iar banii de la tatăl lui nu le puteau acoperi. Totuși, completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care s-au ridicat la 3.100 de lei.

Camelia și soțul său

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top