Connect with us
Fiul lui Liviu Dragnea rupe tăcerea! De ce nu a participat mama lui la nuntă

Monden

Fiul lui Liviu Dragnea rupe tăcerea! De ce nu a participat mama lui la nuntă

La trei zile de la nunta fiului liderului PSD, Ștefan Valentin Dragnea a anunțat de ce mama sa, Bombonica Prodana, nu a fost prezentă la acest eveniment.

Toată lumea a remarcat la cununia civilă și religioasă absența mirelui, iar acesta a explicat ce s-a întâmplat de nu a participat Bombonica Prodana la acest eveniment atât de important.

Au existat mai multe zvonuri potrivit cărora chiar Liviu Dragnea i-ar fi interzis să vină la nuntă, iar Ștefan Valentin Dragnea a vrut să lămurească toate aceste lucruri.

Citește și: Nunta fiului lui Liviu Dragnea. Primele imagini de la eveniment

„Am văzut, în ultimele zile, încercarea disperată a unora de a îmi strica cel mai fericit eveniment al vieții și am crezut că, după ce se va încheia această nuntă, vor înceta atacurile mizerabile la care am fost supus în această perioadă, atât eu cât și familia mea.

Acum constat că subiectul zilei este legat de absența mamei mele de la nuntă. Aș vrea să fac precizarea că decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate, fără a fi influențată de altcineva, poate doar de hărțuirea constantă la care am fost toți supuși încă din momentul în care s-a aflat public despre eveniment.

Mai mult, mama mea m-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment, că nu va participa și atât eu, soția mea, sora mea și tatăl meu am înțeles și am respectat această decizie”, a declarat Valentin Ștefan Dragnea pentru Cancan.ro.

Citește și: Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește astăzi. Ce cadou a primit de la tatăl său

Măsuri de securitate sporite, din cauza protestatarilor

La evenimentul de duminică de la Palatul Snagov au participat peste 700 de persoane, iar nunta nu a fost lipsită de incidente. Mai multe persoane au încercat să îi blocheze pe invitați să intre în curtea Palatului Snagov.

A existat o desfășurare de forță la eveniment, pentru a evita orice problemă, iar invitații au fost preluați cu alte mașini. Liviu Dragnea a venit la nunta fiului său alături de iubita sa, Irina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top