Connect with us

Monden

Florin Busuioc, noi probleme de sănătate după infarct: „Mă împiedică să respir”

La două luni după ce a făcut infarct, Florin Busuioc i-a bucurat pe fanii săi, după s-a întors pe micile ecrane. Prezentatorul TV este hotărât să revină și la teatru, după ce va depăși toate problemele de sănătate.

Invitat la emisiunea „Vorbește lumea”, Busu a vorbit despre momentul care i-a schimbat destinul.

Bogdan Talașman este omul căruia Busu a dorit, neapărat, să îi mulțumescă în timpul emisiunii ”Vorbește lumea”. În urma infarctului, prezentatorul TV a avut cinci coaste rupte, iar Bogdan Tălmășan este cel care i-a făcut manevrele de resuscitare cu care a reușit să îl țină în viață până la venirea ambulanței

„Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării.

Bogdan Talașman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara.

Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă.

Nici eu nu aș fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete, că sunt mici”, a declarat Busu în timpul emisiunii.

Busu se gândește să revină la teatru peste câteva luni

Alături de cei dragi, Busu a depășit cele mai dificile probleme din viața sa, iar acum este optimist cu privire la viitorul său. De asemenea, acesta și-ar dori să revină peste câteva luni la teatru. Prezentatorul TV este conștient, însă, că trebuie să fie mai atent în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Citește și: Florin Busuioc, prima apariție TV și primele declarații după infarct: „Nu mi-e frică…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top