Connect with us
Secretele matinalilor de la PRO TV. Mihai Dedu și Corina Caragea au recunoscut

Vedete

Secretele matinalilor de la PRO TV. Mihai Dedu și Corina Caragea au recunoscut

Secretele matinalilor care prezintă știrile, știrile din sport și vremea în fiecare dimineață. Mihai Dedu și Corina Caragea se numără printre cei care au recunoscut că nu e ușor să se trezească dimineața în fiecare zi, dar că este destul de util pentru ei să își stabilească o rutină. Iată care sunt micile trucuri la care apelează prezentatorii PRO TV pentru a se trezi dimineața și care ți-ar putea fi utile și ție!

PRO TV are matinali cu vechime

Îi vezi de ani de zile la TV și poate ți-ai pus și tu întrebarea: cum fac să se trezească așa devreme. Cei mai mulți dintre ei au recunoscut că este vorba despre multă disciplină, însă sunt de acord cu toții că trebuie să fii un om matinal, pentru a face acest gen de job.

Busu de la meteo nu mai intră la prima oră la TV, după ce a suferit un infarct

Înainte, era primul care spunea rubrica meteo la TV. După ce a suferit infarctul, iar medicii i-au recomandat să aibă mai multă grijă de el, cei de la PRO TV i-au mutat programul lui Florin Busuioc, zis Busu de la meteo.

„Mă trezesc la 6 pentru că nu intru la știri la prima oră, ci la 7. Eu îmi pun alarma la telefon, dar întodeauna mă trezesc cu câteva minute înainte să sune și… nu prea mai are sens, dar o pun de control. Sunt gata de plecare în câteva minute. Îmi fac o cafea, un duș și am ieșit pe ușă, nu pierd timpul. Totuși, nu beau multă cafea, undeva la două pe zi să zic. Din prima doar gust, după aceea îmi mai fac una la PRO TV care mă ține până se termină programul de știri”, a spus Florin Busu Busuioc.

Lavinia Petrea prezintă știrile dimineții de 8 ani

Lavinia Petrea se numără printre persoanele care iubesc să se trezească dimineața. Motivul? Are timp și pentru ea!

„Când ai o casă plină de copii care mai tot timpul au nevoie de ceva de la tine, înveți să te bucuri altfel de un moment de liniște și de timp doar pentru tine. Indiferent la ce oră se întâmplă el. Eu am transformat trezitul devreme în avantaj și vreau să profit de ocazie și să vă îndemn pe toți să faceți ceva care, cred eu, o să aducă schimbări frumoase și stări de bine în viața voastră: străduiți-vă să faceți ceva pentru voi în fiecare dimineață, chiar dacă asta înseamnă să vă treziți cu 15 minute mai devreme decât în mod obișnuit. Alegeți ceva ce vă place foarte mult – să citiți câteva pagini dintr-o carte în timp ce vă beți cafeaua; să introduceți un ritual de înfrumusețare, pe lângă dușul de dimineață sau puțin sport”, mărturisește stirista.

Lavinia Petrea, recunoaște și că nu îi ia mult timp să se pregătească. În doar jumătate de oră este gată să meargă la serviciu.

„De regulă ies pe ușă cam în 30 de minute după ce m-am trezit. Pe drum, în mașină, fac câteva exerciții de dicție ca să-mi dezmorțesc maxilarul, mă strâmb (da, ca să-mi activez mai bine mușchii feței!). Și de multe ori plec cu patch-uri sub ochi ca să mai scap de cearcăne și ochi umflați. Am avantajul că la acea oră nu mă întâlnesc cu nimeni pe stradă… nici măcar în trafic”, spune Lavinia.

Andreea Marinescu se trezește la 4 dimineața

Tot de 8 ani de zile și Andreea Marinescu prezintă știrile dimineții. Se trezește la ora 4 și spune că funcționează mult mai bine când se trezește devreme.

„Nu a fost niciodată o chestiune dificilă pentru mine. Mă trezesc uneori cu alarma, de multe ori înaintea ei, ca un automatism. Cred că ăsta îmi e felul, sunt o matinală”, recunoaște ea.

Există însă și momente haiose în ceea ce privește trezitul de dimineață: „M-am trezit și am văzut că e ora 5. Am crezut că întârzii la muncă și în 3 minute am ieșit din casă. De fapt, era 2 noaptea, nu 5, cum văzusem eu. În rest, îmi ia cam 20 de minute să mă pregătesc”.

Cosmin Stan e matinal din fire

Prezentatorul de la PRO TV spune sincer că e matinal din fire și se trezește adesea chiar înainte să sune ceasul!

„ Inclusiv în zilele libere mă trezesc devreme să duc copiii la școală, sau ca să merg la sport. Sunt foarte rapid și eficient, nu-mi place să pierd timpul, așa că pot fi gata de plecare în cel mult 15 minute, dacă e nevoie. În general, îmi rezerv cam o jumătate de oră, timp în care îmi fac duș, beau cafea și mănânc ceva”, spune știristul.

Nu i-a fost ușor nici lui Mihai Dedu să se trezească în toiul nopții pentru a merge la serviciu, dar, după atâția ani, s-a obișnuit. E în picioare la 3.00-4.00 dimineața, iar la 4.20 iese din casă. La început i-a fost mai greu. „Cum să-ți fie ușor când vezi că și câinele doarme la ora aia. Îmi aduc aminte, odată, că dormea atât de profund că tremura cotețul pe el. Dar sunt ok acum, mă trezesc fără alarmă și mă pun pe picioare fără cafea. Când nu sunt pe grabă, îmi fac timp să mă uit pe net, să citesc știrile apărute în timpul nopții”, povestește prezentatorul știrilor PRO TV.

Mihai Dedu și Corina Caragea au recunoscut: nu e ușor, mai ales la început

Veteranii de la PRO TV, Mihai Dedu și Corina Caragea sunt sinceri și spun că pentru ei trezitul de dimineață nu a fost ușor. A cerut multă disciplină și o rutină pusă la punct!

Corina Caragea se trezește prima în casă de 15 ani.

„De cum sună alarma, sar din pat și începe armata, de la mic dejun la machiaj, scris, montaj și abia la final prezentat. Până intru pe post sunt perfect trează și pregătită. Motivația mă pune rapid pe picioare, știu că nu îmi permit să întârzii. În televiziune, fiecare secundă contează. Nu îmi permit să fiu somnoroasă, căci oamenii deschid televizorul nu ca să vadă o față mototolită și bâlbâită, ci să se învioreze, să înceapă ziua cu veselie și bună dispoziție”, povesește prezentatoarea știrilor sportive.

Totuși, deși reușește cu brio să jongleze cu orele matinale, Corina Caragea spune sincer că, în zilele libere doarme până aproape de prânz.

Nu i-a fost ușor nici lui Mihai Dedu. Se trezește la 3.00-4.00 dimineața și la 4.20 pleacă spre serviciu.

„Cum să-ți fie ușor când vezi că și câinele doarme la ora aia. Îmi aduc aminte, odată, că dormea atât de profund că tremura cotețul pe el. Dar sunt ok acum, mă trezesc fără alarmă și mă pun pe picioare fără cafea. Când nu sunt pe grabă, îmi fac timp să mă uit pe net, să citesc știrile apărute în timpul nopții”, își amintește prezentatorul știrilor PRO TV.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top