Connect with us
Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu: ”Îmi doresc liniște”

Monden

Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu: ”Îmi doresc liniște”

Gabi Bădălău a făcut declarații astăzi, înainte să intre în sala  de judecată. Acesta declară că își dorește liniște și înțelegere în familia sa și nu mai vrea să continue acest circ care le face rău copiilor săi. Acesta a dat de înțeles că e momentul să lase garda jos și să ajungă la un compromis cu fosta soție. Ba mai mult, le i-ar fi propus Claudiei Pătrășcanu să se mute la București pentru a crește împreună cu el copiii.

Lucrurie par să se așeze între Gabi Bădălău și fosta soție

Bădălău susține că vrea să încheie scandalul cu Claudia Pătrășanu și să își crească băieții alături de ea. El pare a fi dispus să uite tot ce a fost și să o ia de la capăt, în relații bune, de dragul copiilor.

Cu toate acestea el a povestit că procesul probabil va mai dura o perioadă, vor fi mai multe termene. Astăzi el și-a adus menajera și bona copiilor să fie audiată, iar Claudia a adus cu ea un alt martor, pe Andreea Bănică. Gabi Bădălău susține că aceasta din urmă nu ar avea nicio legătură cu situația lor, mai laes că nu a fost vreodată în acea casă.

„Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate.Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori.

Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Menajera este și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia. Îmi doresc o viață foarte bună pentru copii mei, o educație bună.

Îmi doresc liniște și înțelegere în relația cu Claudia. Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Nu mai vreau scandal. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii. Lăsăm instanța să decidă”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Așadar fiul lui Nicolae Bădălău a revenit la sentimente mai bune față de fosta sa soție și pare să aibă cele mai bune intenții, de a-și crește copiii în liniște și armonie. Rămâne de văzut care dintre cei doi părinți va primi custodia.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top