Connect with us
Gestul făcut de Cristi Mitrea după ce Andreea Mantea a plecat în Turcia

Monden

Gestul făcut de Cristi Mitrea după ce Andreea Mantea a plecat în Turcia

Andreea Mantea s-a mutat în Turcia pentru o perioadă, ea lucrând la emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Ea l-a luat aici și pe David, băiatul pe care îl are cu Cristi Mitrea.

Cei doi nu se mai pot vedea pentru șase luni, cât durează filmările la show-ul matrimonial.

Cu toate astea, cei doi reușesc să vorbească zilnic cu ajutorul aplicațiilor de apelare video.

Recent, Cristi Mitrea a publicat, pe contul personal de socializare, o imagine din timpul apelului video, în momentul în care ambii formează o inimă cu mâinile.

Ce relație are Andreea Mantea cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea dezvăluise recent că menține o relație bună cu Cristi, de dragul fiului lor. Multă lume a speculat că cei doi s-ar fi împăcat, dar acest lucru nu s-a confirmat.

“Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți.

În acest moment, avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie să ajungi la un numitor comun.

Peste tot vedem familii destrămate, dar care au ajuns să conviețuiască așa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic eu copilului meu când o să mă întrebe de ce părinții lui nu stau împreună.

Păi, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercăm să ne înțelegem așa!

Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi bătute cu piatra. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem așa? Viața e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a mărturisit Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce a făcut Victor Slav după ce s-a vorbit despre o nouă relație a sa

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top