Connect with us
Iulia Albu o atacă pe Andreea Marin: "Țărancă veritabilă de nota 10"

Monden

Iulia Albu o atacă pe Andreea Marin: „Țărancă veritabilă de nota 10”

Iulia Albu a luat-o la țintă pe Andreea Marin și a criticat-o pe aceasta pentru o poză pe care a făcut-o într-o sală de sport.

Criticul de modă nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa „Zânei surprizelor” și a comparat-o pe aceasta cu o țărancă veritabilă.

Andreea Marin a început 2019 în forță, decisă să aibă un stil de viață mult mai echilibrat decât îl avea deja. Printre obiceiurile de zi cu zi se numără și antrenamentele în sala de sport.

Recent, fosta prezentatoare TV s-a fotografiat în timp ce ținea pe umărul drept o halteră. Imaginea i-a amintit fostei jurate de la “Bravo, ai stil!” de femeile de la țară, care țin pe umeri o coasă.

De altfel, Iulia Albu a postat pe blogul său o poză cu o ţărancă ce ţine o coasă pe spate, dar şi un topor în mână alături de cea făcută publică de Andreea Marin.

“Pătrunjelu-i lung şi gros/Astăzi eu mă duc să cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea ştie ea cum să pună mâna pe bara orizontală, dar măcar încearcă!

– Andreea, se ține cu mâinile, nu «se atârnă de»!

Ai putea lua lecții de la doamna din partea dreaptă, o țărancă veritabilă de nota 10, despre care prietena noastră, Gabriela Ilies, a scris un articol de senzație. În rest multe fițe pentru nimic și poze în chiloți când chiar nu este cazul.”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

Citește și: La ani de zile de la divorţ, Mihai Albu a făcut anunţul despre Iulia

Citește și: Andreea Marin, decizie după problemele de sănătate: „Gata”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top