Connect with us
Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. "Este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT"

Vedete

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. „Este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT”

Adelina Pestrițu și Iulia Albu, scandal monstru. După apariția de joi a Adelinei Pestrițu la emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a făcut mai multe postări incendiare pe Instagram.

Albu nu s-a putut abține din a dezvălui aspecte din trecutul Adelinei, unele fiind mai puțin cunoscute de către urmăritorii vedetei.

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. Totul a plecat de la fotografiile din vacanță ale vedetei

Totul a început săptămâna trecută, când Iulia Albu a acuzat-o pe Adelina Pestrițu că își modifică pozele. Designerul și criticul de modă a punctat că laba piciorului Adelinei Pestrițu a devenit imensă în urma modificărilor fotografiilor.

Adelina Pestrițu a dat replica în emisiunea lui Măruță de la PRO TV!

„Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea”, a spus Adelina Pestrițu.

În aceeași emisiune, Adelina Pestrițu a fost rugată să caracterizeze mai multe personaje din lumea mondenă printr-un singur cuvânt. Cătălin Măruță a provocat-o să spună ceva și despre Iulia Albu, iar Adelina Pestrițu a… cotcodăcit.

Pesemne că gestul a deranjat-o pe Iulia Albu, care astăzi a publicat mai multe informații pe InstaStory. Prin aceste postari, Iulia Albu a ironizat trecutul Adelinei Pestrițu.

„Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 de la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… că deocamdată, încă, este”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu a punctat și faptul că cele două s-au întâlnit pe platoul emisiunii Wowbiz, amintind de un moment amuzant din acele ediții. De asemenea, a publicat și un print screen prin care dovedește de notă a luat Adelina Petrițu.

Iulia Albu a condimentat informațiile cu tot felul de melodii, predominant manele, prin care o ironizează pe Pestrița.

Iulia Albu, dezvăluiri despre trecutul Adelinei Pestrițu

Iulia Albu, dezvăluiri despre trecutul Adelinei Pestrițu

Iulia Albu a ironizat imaginile din vacanța Adelinei Pestrițu, spunând că are laba piciorului cât capul

Iulia Albu a ironizat imaginile din vacanța Adelinei Pestrițu, spunând că are laba piciorului cât capul

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu

Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu

Iulia Albu a spus că Adelina Pestrițu a luat nota 3,60 la BAC

Iulia Albu a spus că Adelina Pestrițu a luat nota 3,60 la BAC

Adelina Pestrițu și Iulia Albu la Wowbiz KANAL D

Adelina Pestrițu și Iulia Albu la Wowbiz KANAL D

Iulia Albu nu s-a abținut nici să amintească despre faptul că Adelina Pestrițu a fost dansatoare în cluburi, în Ibiza. Se pare că designerul pregătește un material mai amplu în acest sens pentru marți.

Iulia Albu și-a lăsat fanii să transmită o replică după ce Adelina Pestrițu a descris-o cu un „cotcodac” la Măruță

Iulia Albu și Adelina Pestrițu, scandal Monstru

Iulia Albu și Adelina Pestrițu, scandal Monstru

Adelina Pestrițu și Iulia Albu au lucrat împreună în perioada în care amandouă erau angajate Kanal D. Atunci când Adelina prezenta emisiunea Wowbiz, Iulia Albu era invitat permanent, prezentând rubria WOW sau BAU. De asemenea, cele două s-au întâlnit și pe platoul emisiunii Bravo ai Stil, unde au jurizat, cot la cot, ținutele concurentelor din sezonul 3.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top