Connect with us
S-a aflat boala de care suferă Ionela Prodan! Ce decizie grea a luat Anamaria

Monden

S-a aflat boala de care suferă Ionela Prodan! Ce decizie grea a luat Anamaria

Ionela Prodan este foarte bolnavă. Cântăreața de muzică populară este în spital, iar Anamaria Prodan nu se poate dezlipi de mama sa.

Maladia de care suferă Ionela Prodan pare să fie una destul de gravă, iar în contextul în care mama sa rămâne internată în spital, soția lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie grea.

Are un scaun în salon și este numai lângă doamna Ionela! Îi schimbă așternuturile, o spală, vorbește cu ea și are grijă de tratamentul medicamentos. Iese din spital doar ca să ia ceva mâncare si ce îi mai trebuie pacientei și apoi se intoarce rapid.

Mai mult, pentru ca nu poate sa aibă grijă de nimic acasă, de câteva zile, Anamaria Prodan și-a trimis și fiul in Dubai, la Reghe! A fost decizie grea, însă normală în asemenea situații”, au spus prieteni ai familiei Prodan, potrivit Cancan.ro.

Mai mult decât atât, se pare că boala Ionelei Prodan a afectat-o grav pe cântăreață, care ar fi în mare suferință.

Ionela Prodan este bolnavă rău, maladia nenorocită de care suferă la pancreas și afecțiunile cardiace au făcut ravagii în corpul cântăreței, iar Anamaria este pur și simplu disperată!

O iubește pe mama ei ca pe ochii din cap și nu mai știe ce să facă să îi mai aline suferințele”, au spus prietenii familiei Prodan.

Ce avere lasă prin testament Ionela Prodan

Ionela Prodan s-ar confrunta cu cancerul pancreatic, iar artista a luat decizia de a-și face testamentul.

Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul.

Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a dezvăluit Ionela Prodan, conform stirilekanald.ro.

Averea care se regaseste in testamentul Ionelei Prodan este cunoscuta, pentru ca mama Anamariei si-a publicat declaratia de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna. Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro in conturi.

Citește și: Fiica Ionelei Prodan, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte artista: „Situația este una specială…”

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan înainte să plece

1 Comment

1 Comment

  1. Ila

    2018-04-12T22:11:03+03:00 at 22:11

    Telenovelă de proasta calitate

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top