Connect with us
Secrete din căsnicia lui Ștefan Stan. De ce nu doarme artistul cu soția lui

Monden

Secrete din căsnicia lui Ștefan Stan. De ce nu doarme artistul cu soția lui

Ștefan Stan este unul dintre cei mai celebri cântăreți din țara noastră, care se bucură de mare succes în plan profesional. Și în plan personal, lucrurile merg foarte bine și, de aproximativ o lună, acesta a devenit tată. El se consideră acum un bărbat norocos, care are tot ce își dorește și nu evită să vorbească despre lucrurile intime din căsnicia lui.

Ștefan Stan nu doarme cu soția lui

Ștefan Stan este un bărbat fericit și împlinit. El a reușit să se mute în propria casă anul trecut și s-a pregătit din plin pentru venirea pe lume a fetiței lui. Astfel, de curând, el a devenit tătic și spune că și-a îndeplinit toate visele. El și soția lui, Simona, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor și sunt fericiți că au ajuns la acest nivel.

Ștefan Stan a mărturisit că viața de familie l-a schimbat extrem de mult, ajungând chiar să spele și vase pentru a-și ajuta soția. Mai mult, el este fericit că a făcut acest pas, pentru că se gândea că va rămâne mereu singur toată viața și nu va avea o familie.

Ștefan Stan a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește lumea despre mai multe aspecte din viața de cuplu, mărturisind și că nu împarte același pat cu soția lui și nici măcar aceeași cameră. Cei doi funcționează pe baza acestui principiu de mai mult timp și se pare că dă rezultate bune.

„Am învățat să spăl vase. I-am spus Simonei să nu se obișnuiască. Soția stă mai mult cu fiica noastră. Comunicarea nnoastră se face pe cereri. Nu s-a schimbat mult situația între noi, dar nu prea o mai văd, că stai mai mult cu cea mică.

Eu și soția mea nu dormim împreună. Ea are camera ei și eu am camera mea. Este un principiu pe care funcționăm de foarte mult timp. Și ea a fost de acord cu acest principiu și ne întâlnim dimineața la cafea.”, a declarat Ștefan Stan.

Cei doi au planuri mari de viitor și intenționează să meargă și în fața altarului. Ei intenționau să se căsătorească în 2020, însă pandemia a schimbat cursul lucrurilor planificate. Prima dată va avea loc botezul micuței, după care nunta, care va fi un eveniment spectaculos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top