Connect with us
Un nou cuplu de la Mireasă pentru fiul meu a divorțat?! Află despre cine este vorba!

Monden

Un nou cuplu de la Mireasă pentru fiul meu a divorțat?! Află despre cine este vorba!

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Mireasă pentru fiul meu, Mihaela și Mihai, se pare că au pus punct mariajului. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul ultimului sezon MPFM, unde s-au și căsătorit. Când totul părea foarte bine între ei, se pare că au apărut unele probleme în paradis. Cei doi nu au confirmat încă nimic, însă sunt unele semne care duc la concluzia unei potențiale rupturi.

Din păcate, în ultimele zile au existat mai multe zvonuri că s-ar fi despărțit. „Miki si Mihai s-au despartit”, a anunțat un fan.
Mai multe mesaje în care sunt întrebați dacă au divorțat au apărut pe contul lui Mihai.
Mai mult decât atât, Mihaela ți-a trecut pe facebook că este „într-o relație deschisă”.

Când s-au căsătorit cei doi

Mihaela şi Mihai s-au căsătorit în ultimul sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Recent au apărut informaţii că cei doi s-au despărţit.

„Miki şi Mihai s-au despărţit”, a scris cineva pe contul de Facebook al bărbatului. Mai multe persoane l-au întrebat pe Mihai dacă s-a despărţit de Mihaela, însă acesta nu a răspuns la aceste întrebări.

Despărţirea s-ar fi produs în urmă cu câteva zile. Mihaela şi Mihai au făcut cununia religioasă în luna septembrie a anului trecut, naşii cuplului fiind Lavinia şi Eduard, şi ei foşti concurenţi la ”Mireasă pentru fiul meu”.

Citește și: Doliu la Mireasă pentru fiul meu! Dumnezeu să-l ierte! „Dumnezeu va avea grijă acolo sus de tine”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie 2016. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea.

În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top