Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un om a murit!

05.07.2016
Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un om a murit!

Un accident grav s-a petrecut pe Autostrada Soarelui (A2) marti dimineata. O persoana a murit si alte trei au fost grav ranite, dupa o coliziune intre un autocat si un autocamion.

Sapte calatori si doi soferi se aflau in autocar, in timp ce in celalat vehicul erau doi oameni. Comisarul sef al centrului Infotrafic din cadrul politiei romane a precizat ca in urma acestui accident, un om a murit si alti trei s0au ales cu rani grave.

La momentul transmiterii acestuei stiri, traficul rutier pe sensul catre Capitala este oprit in zona kilometrului 69.

Traficul de pe Autostrada Soarelui este deviat in urma unui accident. O persoana a murit si alte trei sunt grav ranite. Traficul a fost deviat pe ruta Drajna – Lehliu – A2

Un autocar si un autocamion a fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident rutier pe A2. Sapte calatori si doi soferi se aflau in autocar. In camion se aflau doua persoane.

“Se mentine devierea pentru traficul usor pe ruta Drajna-DN3A-Lehliu, de unde se reintra pe A2, iar pentru traficul greu pe ruta Drajna-Calarasi DN21, respectiv DN3-Lehliu-Autostrada Soarelui”, a spus seful centrului Infotrafic, pentru Digi24.

Victimele au fost transportate de urgenta la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare, pompieri si echipaje SMURD. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident de pe Autostrada Soarelui.

Articolul continua dupa publicitate